Bilge44 Deletedmom_5 Ben de Lierac dışında genelde hep hindistan cevizi kullanıyorum 👍🏻 30. hafta henüz önemli olan son 4 hafta sanırım o zamana kadar ise yarar mı yaramaz mı bilmiyorum 🥰yaşayıp görücez 🥥içeriği temiz en azından ondan yana kafamız rahat👍🏻
Eda319 Deletedmom_5 Bende kullanıyorum canım felaket yırtıldı. Doktor da tek başına yeterli değil dedi
Havva- Deletedmom_5 hindistan cevizi yagi bende çok kaşıntı yaptı kullanamadim ama cok faydasını gören var kakoa yagi kullanıyorum şuan
Merve6521 Olur bence öneriliyor bende arada sürüyorum ama en çok kakao yağı sürüyorum onun yanında lierac kullanmıştım
Deletedmom_5 Eda319 banada hindistan cevizi yağı yerine badem yağı sür dedi de acaba hatami yapiyorum dedim
Duygus97 Ya sanırım bu çatlak her türlü olacaksa oluyor 😏 kuzenim çeşit çeşit yağları karıştırıp kullanmıştı yine de çatladı. Ben hindistan cevizi yağı sürüyorum hem kokusu hosuma gidiyor hem de güzel nemlendiriyor bakalım ilerde görcez çatlama olacak mı 🤗
Naazz Bence işe yaramıyor. İlk hamileliğimde kullandım ama son haftalarda çatladım neyseki 38de doğurmuştum ve göbeğim çok büyümemişti aşağıdan hafif çatlaklarla kurtuldum. Şimdi ikincide lierac aldım hiç çatlama olmadı 36. Haftadayım.
eebru- Lierac ve Hindistan cevizi yağı önerdi doktorum ama Hindistan cevizi yagini kokusundan ötürü kullanamiyorum vücudumu gectim kiyafetlerim de bile kokuyor o yuzden lierac ile devam ediyorum
ruyadandunyaya Cildim çok kuru ve çatlamaya müsait ve çok hızlı kilo aldım ama Hindistan cevizi yağı sayesinde hiç çatlağım olmadı ama göğüslerim de oluştu üç dört tane hemen onlara da sürdüm onlara da çok iyi geldi rengini açtı hemen ben memnunum
Redpepper Hindistan cevizi ve kakao yagi aldim bugun kullanmaya baslayacam ama kakao yagi cok kati sicak suyun icinde sivilasmayi beklemek gerekiyomus her seferinde yapabilecekmiyim bilmiyorum usenmeden 😅
tugcecee Bende bio oil kullanıyorum. 27+2deyiz ama tam vajinanın üstünde iki cizgi oldu smdiden. 7. Ayda baslarm diye almamstm. 6.ayda kirmizilasinca kullanmaya basladm bakalm nlcak :)
Deletedmom_5 tugcecee ben 14.haftadan beri kullanıyorum geç kalmışsınız sanki biraz :) ben bile geç kaldığımı düşünüyorum