Dilara29 Canlar İstanbul Anadoluda iseniz hangi hastaneyi öneriyorsunuz ve en önemlisi doktor tercihiniz nedir
findikkurdu2 Dilara29 Pendik Medipol üniversitesi hastanesi Semra İnmez’e gidiyorum cok memnunum öneririm
ilkannelikkk Dilara29 Pendik medipol Saadet Ünsala gidiyorum memnun muyum bende tam emin değilim 🤷🏻♀️
sulece Ben de Pendik Medipol’de Nergiz Kılıç’a gidiyorum. Memnun muyum? Tam emin değilim🙃 tercih etmemin sebebi eşleri de içeri alıyor olmasından sadece
Dilara29 ilkannelikkk Ay kızlar ya 😂 kararsızlık çok kötü bende nereye gideceğimi neyle karşılaşacağımı bilemiyorum
ilkannelikkk Dilara29 hepsini dene içine sinene git ben artık 7 aylık oldum bu saatten sonra değiştiremem devamke 🤦🏻♀️
Elif_yksel Ben hamileliğin başından beri Medipole gidiyorum. Hem keyfi hem mecbur 3-4 doktora görünmüş oldum. Saadet hanıma daha çok gittim sanırım,😅 ama memnun muyum bilmiyorum. Nergize bir kere gittim eşi içeri alıyor ama yine de tatmin olamadım.
sulece Elif_yksel aynen bende eşimiçeri alıyor diye gittim Nergize ama kesinlikle hiç tatmin edici değil! 3 defa gittim şimdi bıraktım ama hala doktor arayışındayım 😔 ve doğuma çok az kaldı 🙃