As-1m Arkadaşlar devlette yapan varmı Hatay Antakya yeni devlette memnun kaldiniz mi hangi doktoru önerirsiniz
Arifcaninannesi As-1m cnm ben Urfa’da doğum yapıyorum görev dolayısıyla Hatay’da oturuyoruz Antakya’da bazı kan testleri için özele gotmisligim var hiçbirisi de doğru dürüst ilgilenmiyor kesinlikle
Beyza_12 As-1m ben yaptırdım zaten normal kadın doğum doktorları yapmıyor riskli gebelik doktoru yapıyor detaylı ultrasonu
Ezgisn As-1m 2019senesinde perinatolojide Özgür Kara vardı kendisi çok bilgiliydi yalnız tayini çıkmış sanırım iskenderundaki doktorum söyledi şuan yerine kim geldi bilmiyorum ama bir şansınızı deneyebilirsiniz
As-1m Beyza_12 yapan doktorun adını hatırlıyormusunuz Mehmet Fatih Karslı diye biri var çok ovuyorlar bilmedim artık
Arifcaninannesi As-1m orda o zmn bir doktor vardı pandemi yoktu benim zamanımda şimdi ise eski devlet hastanesi ne gonderiyorlar
Beyza_12 As-1m evet o doktor yaptı ben memnun kaldım çok bilgili bi doktor tabi özelde 45 dk falan sürüyormuş devlette öyle değil ama her şeyine baktı bebeğin
As-1m Arifcaninannesi @Beyza_12 tşk ederim ama gercktn üzüldüm hiçbiriniz doğru güzel bilgi vermdnz ama yine tşk ederim ne diyim ki içten cevap vermek istenyrsnz cevap vermek için. Veriyrsnz sadece
Arifcaninannesi As-1m ee o zmn da post açıp cvp vermiyorsunuz yapacaktın elimizden gelen bilgiyi sana verdik daha napalım peki 😁