babyandmom1 30 haftalık hamileyim kontrole haftaya gidicem doğum yaklaştıkça çok merak ediyorum insülin kullanan şekeri olan anneler sezeryan olmak zorunda mı?
Ldy babyandmom1 merhaba sorunuzla Alakası yok ama nasıl hissediyorsunuz benim belimde bacaklarımda çok ağrım oluyor vajina kemiklerim çok ağrıyor yürüyemiyorum akşam olunca sabah iyiyim ama akşam olunca çok fena oluyorum . Aynı haftadayız merak ettim
Esosun babyandmom1 benim tansiyon şeker var insülin alfamet kullanıyorum doktorum normal doğum uygunsa normal de yaparız o zamanki durumuna bağlı dedi gidişatımız kötü değil normal seyrediyor tansiyon ve şekerimiz😊
Busbushatun babyandmom1 valla canm doktorda bitiyor is meshur doktorlar instada goruyorm seker sezeryan sebebi degildir filan diyorlar ama guvenilir donanimli bi hastane ekip iyi bi doktor gerekli
Serbeymuh Ben de insülin kullanıyorum37. Haftamdayım doktora gıtcem haftaya pazartesi gel doğum planlayalım dedi sabırsızlıkla beklıyorum ne dıcek dıye bebeğin kilosuna bağlı demişti ama içime hep sezeryan olacakmışım gibi doğuyor
babyandmom1 Ldy merhaba ara ara adet sancısına benzeyen ağrılar dışında bir ağrım yok çok şükür 🙏🏻 çok geçmiş olsun magnezyum verdi mi doktorunuz?