Leyla04 Kızlar lekelenme oluyor düşük tehlikesi var 8 haftalık ama karnında hareket hissediyorum bunun mümkün olmadığını okudum olsa bile anne hissedemezmiş acaba neden olabilir
Denizyildizii Leyla04 gazdır cnm o küçücük bebeği nasıl hissedeceksin eli ayağı yok daha neresiyle tekme atacak
tanya25 Leyla04 o hissettiklerin bağırsak hareketleridir muhtemelen. Çok ama çok küçük henüz bi bebek görünümünde bile değil annesi 😇 hissetmen tıbben mümkün değil :) ben 17. Haftada seğirmek gibi hissettim.
Nlya Leyla04 o hareketlenmeler sancı bana da 5 inci hafta da olmuştu hastane de bile yattım bebeğin düşük tehlikesinden dolayı tutunmak istediğinden dolayı rahme baskı vermesinden dolayı oluşan sancılarmış bana öyle söylendi
Leyla04 Zeyneptuba evet pazertesi gittim bende cuma günü öğrendim hamile olduğumu progestan ilaç yazdı bebek şimdilik iyi dedi kalp atislarinida duyduk haftaya yine gel dedi
minikturta Leyla04 ben 19. Haftamda hissettim o haftalarda imkansız çiçeğim onlar bağırsak hareketleridir 🙂
MerveSglk95 Leyla04 ne güzel benımde 2 yaşında oglum var ☺️ İkinci gebeligim inşallah saglıklı bi şekilde geçer ☺️
Leyla04 MerveSglk95 İnşallah seninkide küçükmüş daha valla hiç istemiyordum üzülüyorum erken oldu diye 😑