momsdc Deli gibi naftalin kokluyorum o kadar güzel geliyor ki aşeriyorum resmen sizde varmı böyle şeylerr ?
cilek21 momsdc naftalin koklamayın lütfen aşırı zararlı ve kanserojen isterseniz bi araştırın ne demek istediğimi anlayacaksınız
Eda319 momsdc Bendede sabun yeme istediği var😣Ellerimi yıkarken sabunu yememek için zor tutuyorum kendimi 😓🤷♀️
2prensannesi06 momsdc bende nane bayılıyorum naneli şeker yiyorum hergün naneli masaj kremi sürüyorum her yerime yiyesim geliyor ama 35 haftalığım 😁
momsdc cilek21 evet katılıyorum çok zararlı ama elimde olmuyor bazen ağlayacak gibi oluyorum o kadar canım istiyor ki koklamak 😭🤯
SevincGancali momsdc ben ilk hamileliğimde deterjan ve sabun kokluyordum bütün gün. şimdilik öyle bir şey yok
momsdc SevincGancali demekki düşük değerlerden kaynaklı benzin kokusunu demiri düşükler severmiş ya 😂
mrv_b momsdc ayyy bende bayılıyorum naftalin kokusuna kapağını açıp açıp kokluyorum arada hatta ağzıma atıp kütür kütür yiyesim geliyor 🙈
momsdc mrv_b yaa kader ortağım 😫 Bende ağzıma atayım yiyeyim istiyorum. Gece yatmadan önce elimde koklaya koklaya duruyorum biraz eşimde kızıyor çok içine çekme diye hahaha 😅
momsdc Melis1234 Allahım bu nasıl değişik bir şey di mi, hayatımda hiç olmayan şeyler hamileliğimde oluyor
mrv_b momsdc hamilelikten önce de çok koklardım eskiden beri severim de hamilelikte daha bi istek geliyo burnumda tütüyo🤓😂
Melis1234 momsdc Kesinlikle cif zaten sürekli elimin altında ama tursile elim değdiği an o mükemmel koku o yeme isteği çok ama çok farklı biseymis hamilelik dokunduğumda ağzım sulaniyo😅😅