e_doga Piyasadaki en iyi ürünleri kullanıyorum saat başı karnımı nemlendiriyorum suyumu da içiyorum yürüyüşümü de yapıyorum bunlara rağmen çatladım.. yani eğer çatlayacağınız varsa ne yaparsanız yapın çatlıyorsunuz ama aza indirebilirsiniz mümkün olduğunca
minikalp03 GamzeVefa ben dalinin bebek yağını aldm 37 haftalik oldm hiç catlagim olmadi vücutla alakalı da olabilir normalde cok kuru cildim ama cok iyi geldi bna sadece 20 lira verdim
Lalala GamzeVefa lierac kullandım ama normal bebek yağı bile daha iyi nemlendirir net. Zeytinyağı akıllıca ve en doğalı al bir litre mis gbi kullan hamilelik boyu Cildin kurduysa ona göre vazelin falanda ekle arada zeytinyağı ile sür.
GamzeVefa Lalala vazelini cidden çok öneriyorlar bana da mantıklı geliyor yağlı olduğundan. En önemlisi vücut tipi tabi 🤷🏻♀️
GamzeVefa Birfincanlatte merhaba kesinlikle katılıyorum vücut tipi ile gerçekten çok alakalı. Bazı insanlar asla çatlamıyor . Ben normal kilo alış verişimde bile kalça kısmından çatlamıştım. Hamile olunca ne olacak acaba diyordum ama sonum belli bence 😂
GamzeVefa Havvaozgur ay ne güzel benim annem de çatlamış tabi ki ama normalde bile kilo verince kalça bölgem çatlamıştı en iyisini de kullansam çatlarım gibime geliyor 😄
Serifeisitmir GamzeVefa kesinlikle sinoz canım hamileligimde hic catlagim olmadi ama dogumdan sonra gobegim bacaklarim catladi 3 kutu kullandim duzenli geçti gobegime cok duzenli uygulayamadim sezeryan oldum diye
Hhhzzzlll3545 GamzeVefa genetikte varsa ne yaparsaniz yapin catliyosunuz yani ben catlamadimm catlamadim son ayda gitti heryerim 🤷🏼♀️