Seda-1 Mrb kızlar 25 haftalık gebelikde 7 saatlik kendi aracımızla yolculuk yapılır mı yapan oldu mu ?
mlkkk Seda-1 yapılır tabi ama durup yürüyüş yaparak devam edin yola hareketsizlikten zaten ağrı uyuşukluk oluyor durma ihtiyacı duyarsınız
Smyy00 Seda-1 ben 24- 28 arası her hafta bir yere gittim :) sıkıntı olmadı kendi aracınıza olursa hiç sıkıntı olmaz istediğiniz zaman yürürsünüz 33 ü doldurucam ama İstanbula gitmemiz lazım mecbur gidicem gene
[silindi] Seda-1 Eğer riskli bir durumun yoksa yapabilirsin canım. En fazla 2 saatte 10 dakika durup yürürsen sorun olmaz.
Havva- Eminos123 yolculukta bol su için ayaklarınızı cama doğru uzatın ben öyle yapmıştım:)daha az şişmişti bacaklarım.. saatte 1 dinlenin yürüyün
Kefeli61 Seda-1 bende o zamanlar da İstanbuldan Trabzon’a gidicem uçakla bir sıkıntı olurmu acaba ilk gebeliğim ve endişeliyim 😍😍
Havva- Seda-1 vallahi istersen bol su içmeden saatte bir dur yürüyüş yap kan dolasimini dah da yavaşlat bacaklar şişsin davul olsun hatta arka koltuğa geçip uzanma 7 saati oturarak geçir tercih senin
Smyy00 Seda-1 yani sonuçta evde de oturuyoruz veya akşam yatıp sabaha kadar kalkmıyoruz saatlerce onun gibi düşünün arada yürürseniz hiç sıkıntı olmaz
Seda-1 [silindi] şükür riskli bir durumum şuanlık yok içim rahatladı bi nevi eşim çok istediği için gidiyorum
Ozkaan Seda-1 ben daha erken haftalarda 7-8 saatlik yol gitmiştim. Doktor 2-3 saatte bir mola verip yürüyün biraz demişti. O şekilde de yaptık bir sorun olmadı çok şükür
Mlsa2530 Seda-1 ben geçen hafta yaklaşık 12 saat yol gittim saatte bir durup yürüyüş yapın, bol su için bir de ayaklarınızı dik tutmaya çalışın sırtınıza da bir yastık koyun boşlukta kalmasın ben bu şekilde gidip gelmiştim bi sıkıntı yaşamadım.