Mihriban_27 Merhaba güzel anneler size bi konuda danışmak istiyorum suan 17+3 haftalık hamileyim ve 2 hafta sonra uçakla 1 saatlik bir yolculuk yapacağım sizce bi sorun oluşur mu ?
mlkkk Mihriban_27 bizce olmaz ama sizce olur mu?😊 Düşük tehlikeniz var mı yok mu bilmiyoruz ama eğer yoksa doktorunuzda uyurmadıysa bi sakıncası yok 😊
leylosule Mihriban_27 mutlaka doktorunuza sorun. Ben 11.haftada ve 16.haftada uçtum sıkıntısız. Doktoruma sormuştum tabi ki
Tugcem50 Mihriban_27 ben uçakta hostesim 32.haftaya kadar ucabilirsiniz 32.haftadan itibaren doktor onayı olması gerekiyor
Ahsenilayinannesi Mihriban_27 doğuma yakın izin alarak seyahat edebiliyosun diye biliyorum sizinkinde herhangi bi sorun yok
Lulemom Daha bugün doktoruma sordum bende. 25 haftaya kadar sorun yok sonrasında rapor yazıyorum dedi. Ama bu benim içindir tabi herkesin gebeliği farklı oluyo bi danışın doktorunuza
Mihriban_27 mlkkk ya çok şükür hamileliğim boyunca öyle bi durumla karşılaşmadım ama yine de insan korkuyor ☺️ Bide yurt dışında yaşadığım için doktorlardan bişey öğrenmek zor 😩
Mihriban_27 Tgb_dmrc ah ben de sorun yokta eşim panik olunca bide doktora da ulaşamadık evham yapıyor 😂
ilkbebekannesi Mihriban_27 Daha önce 20 ve 22. haftalarımda uçakla yolculuk ettim hiçbir sıkıntı yaşamadım.Hatta şu an 29′dayım bu hafta sonu da gitcem.Doktoruma sorduğumda 36. haftaya kadar da uçuş izniyle uçabilirmişiz.(Önceden 32. haftaymış.)
Mihriban_27 ilkbebekannesi burda nasıl inanın bilmiyorum böyle doktora ulaşmak çok zor olduğu için hala bekliyoruz 😏
Mervensn1 Mihriban_27 chekin yapılırken rapor soruyorlar uçakta da soruyorlar bakıyorlar sunexpresle yolculuk yapıyorum genelde her şirketin kendi prosedürü var onlara bakıp hareket etmeniz gerek