glnzem Kızlar selam 28+3 haftalık gebeyim. Bir iki gündür ayaklarım ayak bileklerim ve ellerim çok şişiyor. Ayak bileklerime bastırınca çukur oluyor. Daha erken değil mi ödem için ? Yada bu kadar fazla şişmesi normal mi ? 🙄
mlkkk glnzem erken derken şurda ne kalmış doğumunuza 😊normal canım çok ayakta kalıyorsan veya tuzlu tüketiyorsan normal
Oziozi glnzem bende 28 haftalıgım erken degıl tabıkı bundan sonra olur ödemler agrılar ☺️Bendede var aynı sekılde ödem tuzuda kestım hıc bısı gecırmıyor bu olacak herhalde gecıcı bır sure saglıkla gelsınler ınsallah 😌
Birhamileningunlugu glnzem bende de ödem çok oluyor sende 28. Haftada başlamış bende daha erken başlamıştı. Şu an 31 haftalık olduk ama hala var ödem ne dedilerse yaptım bol su içtim yürüyüş pilates tussuz yemek ayakları duvara uzatarak yatmak vs. ama geçmedi doğumdan sonra geçer. Vücutla alakalı galiba
glnzem Oziozi bende tuz kullanmıyorum hatta doktorum vücudumdaki sodyum oranının düşük olduğunu söyledi ama yine de şişiyorum 🤷🏻♀️
Havva- glnzem bende hamilelikten öncede ödem vardı şuan daha dikkat ediyorum ama oluyor yinede 23 haftalığım şişiyorum;)
Di62 glnzem 18 haftalıgım sağlık ocagındaki hemşirem ödemim oldugu için hamur işi pilav makarna ve tuzu kullanmamı tabsiye etti bol su iç ve yürü dedi.
BNNRTNCKLC glnzem Bende 25+6 haftadayım gün içinde ellerim bazen ayaklarım şişiyo sonra iniyo çünkü tuzlu normalde de yemiyorum su da bol içiyorum buna rağmen oluyo 🤷🏻♀️
Zafsim0801 glnzem o haftalarda bende yoktu ama kişiden kişiye değişir şuanda 35 haftaligim odemler feci kalkamıyorum yatamiyo ltum bacaklarım baldirlarim ellerim ay hayırlısıyla bı dogursam diyorum