meryemmblog Merhabalar bio oil kullanıyorum bitmek üzere şuan, lierac çok pahalı olmuş onu alamıyorum uygun giyatlı önerebileceğiniz bir şey varmı ☺️
Niisanannesii meryemmblog kakao yağı kullanıyorum doktorum önerdi. Diğer kremler hem pahalı hemde bu kadar ise yaramiyir dedi. Ham kakao yağını az buharda eritip sürüyorum 36. Haftamdayim hiç çatlak yok şu an 😊
Basakgul meryemmblog bebek yağına döndüm ben biolden çünküü çatladım 🤣 Bol su da içsen genetik ise maalesef çatlıyor o yüzden çok para verme
rabiakeles Lierac fiyatını bilmiyorum en başından beri mustela kullanıyorum çok uygun değil fiyatı ama aşırı memnunum 34.haftamdayım çatlağım olmadı tabi bunum yanında günde 4 litre su içiyorum onun da etkisi var diye düşünüyorum
Nvkdkdkd Kokteyl hazırlayın 🍹😀 tatlı badem yağı hündistancevizi yağı avakado yağı gibi gibi karıştırıp sürebilirsiniz
ozydm meryemmblog bende bio oil kullanıyordum ama sanki çok nemlendirmiyor. Baktım bir de kırmızı oluşumlar başlamış şuan günde 4 kere falan yağlanıyorum. Hindistan cevizi yağı, kakao yağı ve Babe marka çatlak kremi aldım. Lierac a göre daha ucuz. Hakkında iyi yorumlar var