Denizcyc Bizim daha cinsiyet kesin değil ama kızım olursa Ece, Gökçe, Umay isimlerini beğeniyorum. Eşimin küçük kardeşi kız olursa adını Damla koyar mısınız dedi belki Damla da olabilir😊
aylin08166 Mom97 bence gayet güzel isim başından beri hayalimdi hep kızım olsun Masal koyayım diye 🤩 kızınızı kırmayın bence
IlkMucizem_61 Arnisa amin inşallah rabbim herkesin bebeğini kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin 🥰♥️
Gullll35 Arnisa siz beğendiyseniz koyun ama çocuğa henüz çocukken anlamını bu şekilde açıklayıp onu bir psikolojik yük altında bırakmayın.çoğu kadın çocukluğunda bu tarz psikolojik baskılardan dolayı vajinusmus oluyor duymuşsunuzdur.
Arnisa Gullll35 alla Allah hiç duymadım. Vajinusmus koyulan isimle alakalı oluyor demekki . Daha neler duyacağım bakalım 🤔. Kardeşim nisa zaten bilindik bir isim sırf ar eki geliyor diyemi vajinismus olacak veya piskolojik yük olacak. Birşey olmaz Allah’ın izniyle gavur ismi koymuyorum ya sonuçta neyi yük olacak
BegumIscanTunc badeilemerve inşallah canım amin bencede kulağa gayet hoş ve güzel geliyor birde çizgi filmi var bunun biz ilk orda duyduk minik esmer bir kızdı 😅🥰 Rabbim sağlıkla kucaklarımiza almayı nasip etsin inşallah canım 🤲🤲🤲🤲🤲
Deniztrn Mom726272 bu birilerinin ismini koyma hayranlığını asla anlayamıyorum🙄 bir de kayınvalidenin şart koşması yok sadece benim ismim falan diye.. kendi çocuğuna koyaydın ay bi salsınlar artık yaa 🤦🏽♂️🤦🏽♂️ Bu türk erkek anneleri neden bu kadar takıntılı anlayamıyorum.. benim annemin umrunda değil erkek kardeşim eşiyle ne yapmak isterse yapsın ben sattım artık diyo.. benim kaynana bıraksam afedersin ilişkiye ne zaman gireceğime varana kadar sokacak burnunu 😒 yine geldiler bana 😒
busegrr Arnisa geçen gün instagramda da görmüştüm bebek yastığında yazılıydı, ilk okuduğumda tuhaf gelmişti ama şimdi kulağa güzel geliyooo☺️