Arnisa Bebeğinize hangi ismi koyacaksınız veya düşünüyorsunuz? Biz babasıyla arnisa koyacağız. Anlamı çok namuslu kadın demek. Sizce nasıl duymuşmuydunuz hiç ? Ar-( namus) Nisa-(kadın)
bademsekeri42 Arnisa Benim kızım olursa rüyamda görmüştüm Esila diye onu düşünğyoruz ama Eylül ismini de çok seviyorum bakalım cinsiyetimiz belli olsunda 😊
Arnisa bademsekeri42 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 rüyamda görsem bende koyardım heralde etkileyici 😊
Ceydat Arnisa sırf Ar namus anlamına geliyor ye isme koymak bence de saçm nmus dediğin insanın kalbinden vicdanından merhametinden gelir. He Arnisa ismini beğenmişse tabiki bize bişi demek düşmez.
Hayalizlerim Arnisa benim yerime diğer arkadaşlar yazmış zaten beğendiyseniz koyun tabi , siz fikrimizi sormuşsunuz bizde söyledik sadece tepki gösterecekseniz sormasaydınız
badeilemerve BegumIscanTunc dora ben de düşünüyorum çoğu kişi erkek ismi diyor google da da karışık bir site uniseks diyor bir site erkek diyor siz baktınız mı yani sizin için önemli mi bilmiyorum tabi ama benim aklıma takıldı 😊 onun dışında çok güzel ve melodik geliyor bana da 🤩
Susamtanem2 Arnisa ilerde dalga geçebilirler çocuklar acımasız oluyor nisa ismi güzel kızımın adı Elif bu ara
bebissveannesi badeilemerve eşim Arnavut Arnavutça bir isimmiş erkeklere koyuyorlarmış bende çok beğenmiştim kız İçin ama sanki daha çok kıza yakışıyor eşim istemedi ☺️
BegumIscanTunc badeilemerve çok araştırdım canım unisex bir isim o yüzden sakınca görmedim aa erkek ismi diyenlere de tepkim araştırın biraz öğrenin diyorum 😅 Aden ismide unisex bir isim ama hem kıza hem erkeğe konuyor bu o kadar sorun olmuyorken Dora ismi millete sorun olmamalı eşim ve ben çok beğenerek koyduk hatta kızımızı ismi ile seviyoruz 🥰🥰🥰🥰🥰