Busrayildiz PnRTurK53 yok canım beddua ader gibi konuşmadım yatın kalkın dua edin dedim artık d nasıl anlamaya çalıştın ben anlamadım seni ama neyse
PnRTurK53 Busrayildiz sabah erkenden kalkınca yanlış anladım sanırım hormonlarıma vurdu benim 😁 kırdıysam helal et hakkını 🤗😘
deletedmom40 Farketmezz 22 haftalığım 3 kilo aldım artık her dakka yemek yemeye çalışıyorum yinede alamıyorum inşallah son haftalar toparlarım
LeePistes fatos2404 13 hafta‘da tam bir kilo almışım doktor hızlı gidiyosun dedi 😕 En ideali 8-10 kilo almakmış ama bana pek mümkünmüş gibi gelmiyor 🤫
Matpk Farketmezz 28. Haftada 11 kg aldım burda forumda kilo baslıklarına girmeye korkuyorum herkes cok az kilo almıs da bi ben böyleymişim gibi oluyor moralim bozuluyor diye 😂
Mervezngn 16 hafta 3 kilo. Onuda nasıl aldığımı merak ediyorum hamile kalmadan önce hergün çikolata cips hazır yemek yerdim kilo alırdım hamile kaldıktan sonra tiksindim hepsinden meyve kuruyemiş vs yiyorum bunda neden aldım 😂
Matpk Songul42 kesinlikle katılıyorum mide bulantısı yasamayınca böyle oluyor yapacak bişeyyok. Bulantı yasayanlar hamilelige kilo vererek baslıyor biz alarak😂
Asli91 eCeCik tuvalet olması mümkün değil gece gündüz tuvaletteyim çünkü 😂 bide o dönem çikolata tatlı makarna pilav ekmek hiç bişey yemiyodum ona rağmen almıştım 😁
Obiranne Songul42 mide bulantısı sürekli devam etti 30+4 olduk hala felaket bulanıyor ama 11 kılo aldım bende anlamadım valla alınıyor cat dıye tartı acımıyor herceklerı vuruyor yuzumuze 🤣🤣
NaimeYilmaz deletedmom80 bebek gayet guzel beslenıyor ben aylardır dıyet beslenıyorum ve bebegımın gelısımı 1 hafta onde gıdıyor. Bizim durduraksız yememızle bebegın gelısımı alakasız maalesef. Size afiyet olsun tabi can boğazdan gelır yiyin 😊
deletedmom80 NaimeYilmaz yani anlam veremiyorum bir hafta önden gidiyor diye hava atmanıza 🤣 tabikide yiyeceğim diyetle açlıktan mı öleyim size iyi diyetler iyi doğumlar 😁
Pelvan NaimeYilmaz napiyorsunuz bebeginiz almis hep kiloyu masallah ekmek hamur isi falan azaltmak gibimi yoksa duzenli bir programmi uyguluyorsun canim