eliffkrts Aycacemoglu_ 6 7 haftalık gibi duruyor daha çok küçük değil mi böyle şeyler düşünmeyin lütfen
Eylul_Masal Aycacemoglu_ evet öyle bir sey varmis bende bugun arastirdim ve doğru cikti arkadaslariminkileri karsilastirdik benimkini attim direk kiz dediler
eliffkrts Aycacemoglu_ Aa maşallah o zaman bilen arkadaşlar yorum yapar bende görmüştüm tahmin ettiklerini :)
Aycacemoglu_ Eylul_Masal kime sorduysam öyle diyor :) öncelik sağlıklı gelmesi ama insan ister istemez merak ediyor :)
Eylul_Masal Aycacemoglu_ evet oyle benim kesem de yuvarlak ve bebek sol ust tarafta sizinki sag tarafa yerlesmis burdan da anliyorum :)
Aycacemoglu_ Eylul_Masal Çok teşekkür ederim ❤️ Allah evladınızı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️🙏
Eylul_Masal Aycacemoglu_ amiiiin amiiinn inşallah butun bekleyen anneler saglikla hayirla kavussun miniklerine
minikprensimmm123 huma2018 Google a img yükle yaz canım orda çıkıyor yükle oraya linkini kopyala buraya yapıştır
minikprensimmm123 huma2018 https://imgyukle.com/i/Nvmmw8 Canım bak ekran resmi attım ilk üstekine tıkla yükle ondan sonra ekrana resim gelince biraz altta kırmızı ok var ona tıkla link geliyor onu kopyala