Hazal12 Kızlar 29+3 üm bende bebek haraketleri ne sıklıkta acaba sizin ? Nasıl gidiyor hamilelik 😊💕🙏🧿
Dilara8228 Hazal12 Bende 30 haftalığım çok oynak bir bebek değil bazen 2 gün oynamıyor gibi dün hiç durmuyordu şuan sakin 😂
Tdm29 Hazal12 bende 29+5 haftalik gebeyim gunduzleri belirpi araliklarda hareket ediyor ama geceleri durmuyor yerinde yaramaz bir bebek bizi bekliyor😇
tugbakadir Dilara8228 ah al benden de o kadar sadece yer değiştirdiği günler oluyor da içim rahat ediyor en azından iyidir diye☺️
Dilara8228 tugbakadir Bunun için 1 ayda 6 defa acile gittim 😂 Ve 3. Gebeligim kaçıncı olursa olsun insan endişe ediyor 🤍
Tdm29 tugbakadir aynn bendede hareketlerini hissetmedigim zamanlar biliyorum iyi oldugunu ama bir tedirginlik basliyor ertesi gun hemen kontrole gittigim gunler bile vardir yani 🙃😊
Ayse9991 Kızlar ben 30 haftalığım bebegim genelde hep kayıyor tekmelemiyor sizin bebişlerde durum nasıl ?
tugbakadir Ayse9991 tekmeleme nadir oluyor canım genelde kayma şeklinde hareketler oluyor bir yere toplanıyor falan artık sert tekmelerini daha az hissedeceğiz galiba haftasından dolayı
Dilara8228 Ebru5555 Sakin bebek olucakalr demek ki 😊 Benim büyük oğlumda böyleydi ve çok sakin bir çocuk ikinci oğlum yerinde durmazdı yerinden çıkacak gibiydi ve şuan 1 saniye durmuyor. Buda sakin bir bebk şuanda 🤰 Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
Husraaaa Bende 33+1 haftalıgım 1 dk durmuyor sabah kahvaltıda önce duruyor ne zaman otursam baslıyoruz oynamaya cok sukur tedirginlgm basta oluyordu ama smdi daha hareketli bazen ben uyandırıyorum 😀😀😀
aannepandaa Hazal12. Ahh ahh hiç durmuyor bızdık.. 😁 gece gündüz fıldır fıldır dolanıyor içeride. Şuan 36 haftalığız. Ama hareketli olmasına bayılıyorum. Bğyüdğkçe hareketler daha belirgin bazen gıdıklıyor bazen can yakıyor..