Busra3509 Mantar icin verilen vajinal kremler nasıl uygulanır acaba 🤔🤔 Akıntı içten gelen bir şey Sonuçta biz bunu dışa uyguladığımız zaman içteki akıntıyı Nasıl kesecek ki iç kısma da mı sürmemiz gerekiyor. Kullanan bilen var mı. 🥴 İcinde baktım ama nasıl kullanılır yazmıyor Kullananlar yardımcı olabilir mi.
Sevilay7 Busra3509 kac aydır kullanmadıgım şey kalmadı ama gecmiyor kaşıntı şişlik gece daha çok artıyor😱
Buketkucuk Busra3509 kremler mantar enfeksiyonunuzu önlemiyor, mantar enfeksiyonuna bağlı tahriş, kaşıntı, kızarıklık vb sorunlarınızı gidermeye yardımcı oluyor. Kremi dudaklarınızın iç kısmına, deliğinizin etrafına sürüyorsunuz 🙏🏼
Sevilay7 Busra3509 aynen benimkide yeşil sarı hersey var canım hatta mantar eşimede gecti ilk aylarda oda çok kötü oldu 😱
Busra_0738 Valla iç dış sürdüm heralde ilk zamanlarda pek hatırlamıyorum da o her gün fitil kullanıyordum 10 gün şimdiki 3 günde bir dün verdi doktor vajina kemiklerim falan aşırı ağrıyor çünkü oda iltihaptan işte
Busra3509 Sevilay7 ben sırf bu yuzden esim ile birlikte olmuyorum O esnadafa geliyor akıntı cok utanıyorum acıkCası. Hamileyken basladı bu bende İnsalah dogum sonrası hemen kesilr Kalacak diye cok korkuyorum Bazen parcalı halde gelyo benim sizinde olyomu 🥴🤮🤮😪
Sevilay7 Busra3509 parca parca topak topak sarı akıntı sanki böyle peynir gibi geliyor afedersin 😱 doktora gttim idrar yolları enfeksiyon cıktı bilmiyorum verdiği haplar işe yaramadı daha fazla kaşınır oldu 😕
Dalala Elma sirkesi ile yıkamayı deneyin hem doğal hem de gerçekten etkili. Hatta ben direk peçeteye döküp üstünde beklettim korkunç bir yanma sonrası kaşınmadan uyuyor insan. Beni hayattan bezdirmişti işe yaradı doğal zararsız.
Sevilay7 Dalala sirkeli suda baya etkili bn suyla karıştırdım lavobadan sonra yıkıyorum rahatlatıyor fakat 1 2 saatlik sonra tekrar başlıyor
Dalala Sevilay7 karıştırmayın suyla pamuk gazlı bez veya peçeteye dök üstüne koy bekle yaksın iyice sonra uzun süre rahatlatıyor
Sevilay7 Busra3509 fitil kullandım geçen ay çok işe yaradı birden ne varsa aktı içinden temizlrndi sonra yine başladı şimdi enfeksiyon icin ilaç verdi bakalm gececek mi bakacagız
Busra3509 Sevilay7 fitil kullandığım zaman benim de biraz boşalıyor Daha sonra aradan 1 hafta sonra tekrar ediyor