Dilara0 Kızlar dondurma yersem sıkıntı olurmu cokmu katkı maddesi var içinde şokta kapalı kutuda olan bı dondurma
Zezoli Dilara0 hasta değilsiniz hamilesiniz. Canınız ne çekiyorsa yiyin bence. Herşeyin fazlası tabiki zarar. Abartilmadigi sürece sıkıntı olmaz
incirannesi21 Benimde canım çekiyor ama kocam bırakmıyor yiyeyim bende gizlice alıyor yiyorum arada kaçamak hep deil ne zararı olabilirki hem ayrıca tadına varıncaya kadr bitmiş oluyor 😁😁😁🤣
incirannesi21 Dilara0 yiyin boş ver8n çocuk cağız istiyor ne yani yemeyimd3 şaşı mi doğsun evladım alalh korusun tabikide
Birfincanlatte Zezoli dondurma ne yapabilir acaba 😂😂 enterasan bir hal aldı bu platform 🤨 sanki yedigimiz herşey ultra organik de dondurmadaki katkı maddesi kaldı 😂 arkadaşlar yediginiz marulda bile çok agır tarım ilaçları var bilin istedim 😂
incirannesi21 tatlican28 oh ohhh yavrucak bayram etmiş b3nim garip bi taneyle yetiniyor ada haftada 1 yada 2 anca
Buketkucuk Dilara0 bir sorun olacağını sanmıyorum yediğimiz neredeyse herşeyde katkı maddesi falan bulunuyor zaten. Yasaklı şeyler dışında herşeyden abartıya kaçmadan yiyebiliyorsunuz
deryakadri Dilara0 bebek içerde üşüyor diyorlar hurafe mi yada geçmişten duyumlardan söylenilen bi şey mi bilemem bi de bebek şişiyormuş sanırım kız kardeşim söylemişti bana o da oğlu oldu bende gebeyim canım istedi yemedim
pink_dream25 Dilara0 dün tam bir kutu yedim hatta çok yedim diye midemi bozdum. Hergün yiyyorum nerdeyse dondurma. Canım sürekli istiyo. Bence bu kadar abartmayın yeyin azda olsa
Mlk8 Dilara0 içeriği temiz olanlara bakın.çoğunda glikoz şurubu oluyor cunku.bazi markalarda katkısız bulunabiliyor