Hatice68 Kizlar 35 haftalik gebeyim bugun kontrolüm vardı doktor muayene ederken bebeğin başının yarısının kanala girmiş olduğunu söyledi 2 hafta daha durdurcaz dediler ama insallah dedikleri gibi olur cok korkuyorum ilk gebelik tup bebek dua edin ne olur 😢😢
Prensesannesi41 Hatice68 canım benim bebeğim 34 haftalıkken kanala tamamen yerleşmişti suan 37+3 haftalığız
Buketkucuk Hatice68 içinizi ferah tutun, ben burada çok okudum aynı sorunu yaşayıp 37.haftasında normal sağlıklı doğum yapanları. Pozitif düşünün ki pozitif olsun🙏🏼🦋
Hatice68 Zeynepelf canım orası oule de suan 2500 kiloymus oğlum doktor bi gün bile bizim için çok önemli dedi
Zeynepelf Hatice68 önemli tabikii arkadaşım 36 da doğum yaptı bi kuzenim 37 de 2500 doğurdu kilosu gayet iyimiş maşallah seninkinin
Hatice68 Prensesannesi41 oy kuzum dertleri ne bu kuzuların yaa anne karni rahat yatmiyolar yattıkları yerde peki doğumun normal.mi sezeryan mi olucak
2368 Korkma Allahın izniyle bir şey olmaz benim kuzenim 40.haftada 2.700le doğurdu küvezde kalır diye korkma eve gönderdiler onunkini inşallah bişey olmaz
Hatice68 Prensesannesi41 bana hep sezeryan dedi ama bugun normal doğum da yaptırabilirim dedi ama hayırlısı 37 haftada alacaklar ama bu gidişle hayırlısı olsun