Aida14 Merhaba kizlar ben ikili tarama testi yaptim ultrasonda fallan bakti iyidi hersey sonra kan verdim ve ordan cocugun cinsiyetini ogrendim aacaba sizde dogru cikti mi🥰🌷
Asyamina Aida14 benimde öyle oldu ama kendi doktorum bir şey demedi henüz öğrenemedim burada bekleyeyim🙈
Aida14 Asyamina bana kiz dedi ultrasonda bakti ama hic bisey demedi kan testi sonucuyla kiz cikti ben alışverişe basladim bile hahaha inshallah doğru cikar 🤭❤️
Aida14 kucukadam vallah bilmiyorum bende onu merak ediyorum cunku doktorum ultrasonda bakti bana hic bisey demedi bebegin ayaklari kapali oldu icin hic bisey demedi
Aida14 Gozde666 evet canim ama nekadar dogru bende bilmiyorum cunku doktor ultrasonda bakti zaman bana hic bisey demedi
Aida14 Eda5858 kan verdim canim sonra kocam aradi hersey iyi cikti ve cinsiyetini sorduk soyledi nekadar dogrudur bende bilmiyorum bilen varsa da soyler inshallah🤭
tazeanneew Aida14 nifty yaptırmadıysanız normal ikili testteki sonuçlardan cinsiyet öğrenilmiyor diye biliyorum emin misiniz
kucukadam tazeanneew nifty ne bilmiyorum da ikili test için kan verdim sonuç bekliyorum. Ultrasonda doktor kız gibi dedi de bekliyoruz bakalım 😊
tazeanneew Aida14 yani özel bi test kan alıp laboratuvara yolluyolar biraz pahalı kromozom ayrışması yaptıkları için cinsiyette çıkıyormuş ama normal bildiğimiz freebetahcg pappa ense kalınlığı falan baktıysa kan testine göre cinsiyet söyleyemez
Aida14 tazeanneew boyle oldu canim ben 13 haftaliken gitim doktora bakti ultrasonda olctu bebegi hersey iyi cikti down sendrom falan yok sonra kan vermemi istedi ve o sonucuyla bana cinsiyetini soylediler bilemedim simdi
tazeanneew kucukadam ultrasonda görüp söylemesi farklı bişey o normal ama kan sonucuna göre söyleyemez normal ikili testte