Rabiagrgl Merhaba tüp bebek merkezinde çalışıyorum hemsireyim aşılama başarı oranı düşük olduğu için bizde çok fazla tercih edilmiyor ama tabiki muayne olmanız ve doktorunuz karar vermesi daha doğru olacaktır umarım herşey gönlünüzce olur🙏
Senem28_ DefneninLiya ben 9750 ₺ sadece tüp bebek parasıydı ilaçlar hariç ilaçlarla,iğnelerle ortalama 15.000 ₺ oldu.
mavis24 DefneninLiya aşılama bence kesinlikle vakit kaybı uzun bi site beklendiyse tüp bebek yapılmalı direk çünkü aşılama süreci yorucu başarısız olunca tüp bebeğe gücün kalmıyor bütün gücünü enerjini tüp bebek icin harca
Senem28_ DefneninLiya benimde evleneli 5 yıl oldu . aşılamanın yüzdesini ilkini %15 ikincisini %20 verdiler tutmadı. Bence aşılamayla hiç uğraşma.
Redpepper Asilama her durumda yapilmaz. Sizin durumunuza gore yapilabilirse degerlendirilir. Doktor kararina birakmaliniz o yuzden. Sans olarak asilama yuzdesi daha dusuk ama daha az maliyetli ve kolay tabi
DefneninLiya Redpepper doktorum cipli aşılama yaparız dedi sanırım daha yuksek tutma olasılığı ama bilmiyorum tabi
DefneninLiya Deletedmom15262 yok cnm bir sorunum sadece prolaktin hormonum 47 çıktı en son doktor da problem değil dedi.ama yüksek herhalde. prolaktin de çabuk düşüp yükselen bir hormon olduğu için sanırım
Deletedmom15262 DefneninLiya evet prolaktin öyle benimde yüksekti macro prolatine de bakıldı mr çekildim yalancı prolaktin çıktı stresden çıkıyormuş senin amh gayet iyi canım aşılamayı bir kere deneyip sonrasında tüp deneyebilirsin insallah gerek kalmaz tüp bebeğe hayırlısı olsun insallah
BaharBA DefneninLiya ben 2 kere asilama eltim 3kere asilama yapti tutmadi 2mzde ilk tup bebkte tutu onun 2 yumrtasi tuut bn tek koydum bnmde tek tuttu sana tawsiyem hoc asilama zamn kaybi yasama doktr da zaten dio ilskiyle ayni sey enquzli tup bebk zaten asilamayada 3 ten asaqi qtmio ilac muane vs bnce bikerede yap ama guzl bi doktrda