Cerenasr1 Kızlar kaçıncı ayda olur bu tarz kararma ve lekeler? Her insanda oluyormu ne yapmak lazım önlem almak için?
busraakeskin Cerenasr1 36 haftalığım hiç lekelenmem olmadı ama her akşam yüzümü güzelce yıkadım tonikledim nemlendirdim. Sanırım onunla alakalı
minikfare1 Cerenasr1 36. Haftadayım çok şükür öyle bi sıkıntı yaşamadım çevremde de rastladığım bişey olmadı kişiden kişiye değişiyor olsa gerek
mavibahar Cerenasr1 benim anlımın tam ortasında kahverengi leke olarak var. Cildime iyi baktım ama oldu yine de 🤷🏻♀️ Doğumdan snr geçer dediler. Geçmezse de zaten cilt bakımı yaptırıcam. Olmadı leke tedavisi de olurum. 😊
Fatmasuer Cerenasr1 benim 2 hamileliğim hiç öyle bi sıkıntı yaşamadım olsa bile doğumdan kısa bir sürede gidiyormuş canım
BTSG04 Cerenasr1 özel olarak bir şey yapmadım 30. Haftamdayım bende her hangi bir değişiklik lekelenme vs olmadı
mavibahar Cerenasr1 korkmayın. Leke kalmaz ve leke giderici bir sürü krem vesaire var. Ben ki takık bir insanımdır ama nedense hiç üzülmüyorum. Elbet çaresi bulunur 😉