Susamdidos Minnakhamis içini ferah tut canım bende 29 haftalık doğum yaptım ocakta şuan çok şükür şuan hiç bir sıkıntımız yok
iikiizler Bende ikizlere 29 haftalık hamileyim. Cook korkuyorum erken doğumdan. Erken olan var ama masallah 37 38 leri gören ikiz anneleride var. Bize de nasip olur inşallah ama yinede korkuyorum içten içe. Bol bol yatıyorum zaten cok zorlaştı hareket😞
Karacam Minnakhamis bnmde ilk gebelik çalışıyordum erken doğum riskinden doğum iznine çıktım mecburen yoksa 37 kadar çalışmak istiyordum yorulmamam lazımdı şimdi 37/2 olduk😃
4cocuklu Minnakhamis hala.ayniyim valla.nstde sancim cikdi yatis dediler yatmadim eve geldik yari tekrar bakilcak Daha oncede 28 29 25 hafdalik dogumlarim oldu pnalrda hep bu sebeplerdendi bundada belki bole bole zaman getiririm diye dusunuyorum bilmiyorum valla
Minnakhamis Sevdalianne inşallah canım 🤲🏻 ben bu gecede kalacağım kolay kolay düşmedi sancılarım 😰 çok şükür bugün akşam üstü düştü yarın çıkış yapıcaz inşallah 🤲🏻🌸
Minnakhamis 4cocuklu aman ihmal etme gerekirse hastanede kal bence yâ da doktor değiştir birde erken doğum yapmışsın şimdi kaç haftalıksın ?
Minnakhamis 4cocuklu ben iyiyim de nstde sancı çıkıyor sürekli 😥 ciğer geliştirici progestan iğne felan yaptılar hap fitil verdiler sancı düşmedi bugün yeni bi ilaç verdi serum gibi çok şükür düştü evimiz uzak merkeze ilçedeyiz o yüzden bu gecede kalıp öyle gideceğiz
4cocuklu Minnakhamis doktorda degisdirdim canim.ayni seyler oldu bakalim yarin tekrar gtcem ne cicekler nstde cok yuksek sanci ama ben hic hissetmiyorum
4cocuklu Minnakhamis insallah daha iyi okursun banadanbu dediklerinin aynisini yapdilar o gece bide benin 3de sezeryan normal.dogumu deneyelim diyince imza atip cikdim bende
Minnakhamis 4cocuklu inşallah canım sende aynı şekilde 🤲🏻 ay ne diyorsun 🤭 normal doğum birde kafayı mı yemişler 🙄
4cocuklu Minnakhamis sorma.mahvetti beni o gece bide surekli alttan muayne ettiler dayanamadim imza atip cikdim en sonunda ozaman 27 hafdalikdim 2 hafdayi atlattim ole.sukur bakalim.yarinda yaris verirlerse napcam bilmiyorum yani
Minnakhamis 4cocuklu iyi yapmışsın ya hu hem riskli gebesin normal Doğum en son seçenek olmalı bence çocuğun senin sağlığın daha önemli hem de Doğumu engellemek yerine söylediklerine çok şaşırdım 😧 bence bi perinatoğa görün fikrini al tek bir doktorla kalma 🌸