Minnakhamis Kızlar doktor nst istedi sancım çıkınca yatışımı yaptı ciğer geliştirici ve progestan iğne yaptılar çok geçmedi tekrar nst ye bağladılar yine sancım çıktı 😞 pamuk kızlarım biraz daha bekler inşallah daha 29 haftalığız 😥 bana dua edin olur mu 🥺
Dryalp Minnakhamis Rabbim onları size bağışlasın sıkmayın canınızı morelınızi iyi tutun sancı oldu diye birşey olacak degıl benımde oldu dinlendim hep cok sukur zamanında geldi
Hulyavolkan Minnakhamis Allah yardımcın olsun canımmm🙏🏻 panik yapma lütfen doğumu engeller doktorlar inşallah 🙏🏻
aynuromerbyr Rabbim yardımcın olsun en güzel zamanda doğsun miniğiniz inşallah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim korkmayin stres yapmayın dua edin ve sakinleşin❤️
Minnakhamis Dryalp Allah razı olsun 🌸 inşallah benimkilerde öyle olur 🤲🏻♥️ ilk gebeliğim o yüzden korktum biraz panik yaptım 🙇🏻♀️
Dryalp Minnakhamis benım de öyle ilkti Allah büyük siz dikkat edin yormayın kendınızı biraz sabredin tansiyonunuza bakın 30dan sonra yükselmesin önemli o