karabc Merhabalar bazı sayfalarda tarçın,zencefil,karanfil ve karabiber karışımından oluşan çayı çok önerdiler hem ödem arttırma hem süt için. Bunun gibi deneyip işe yaradığını bildiğiniz tarif var mı?
busraakeskin karabc humana anne çayı aldım ve fit alive in. Daha kullanmak nasip olmadı ama kullananlar memnun
Ssvvvggii karabc Arifoğlunun süt çayı var ben onu aldım trendyoldan. Yorumlarda çok güzel şeyler yazmışlar. Henüz denemedim doğumdan sonra denicm bakalım..
Nur_tanem https://hizliresim.com/UTWsju Bunu kaydetmiştim sevdiğim takip ettiğim bı anneydi belki işinize yarar
karabc busraakeskin ya çok kilo aldırdı arkadaşıma bazısına kilo olarak dönüyor humana. ben galactago damla kullanmaya başladım diyetisyenimin ve arkadaşlarımın önerisi ile tamamen bitkisel ama çaresiz kalırsam bende alacağım
Nur_tanem karabc bestlak damla da var anne sütü artırıcı canım onu da kullanabilirsin eczaneden temin edebilirsin
Nur_tanem Birde fit&Alive mommy karışık anne çayı var bunu da duydum iyi diye 🤭🤷 sırayla denersin cnm henüz doğuma var kullanmıyorum ama hepsini not aldım bende ne olur ne olmaz 😍🧿🥰
Nur_tanem karabc korku demeyelim de annelik heyecanı yetebilme duyguyu ön planda oluyor her zaman canım benim Rabbim nasibiyle gönderiyor o melekleri bize elbette ki ki bereketi de veren Mevlam olur inşallah 😇🥰