kfulya1905 Kızlar son durumlar nasıl? Bizim bıdırık hiç durmuyor maşallah. 💜 Bel ağrılarım bacak ağrılarım çok fazla ama... Biraz iş yapayım kopacak gibi oluyor belim. 😞
Deletedmom15257 kfulya1905 benimde kızım maşallah artik çok.iyi 😍benimde bacak.agrim.var arada kasıklarda agriyo
Aylincetin kfulya1905 bende ekim annesiyim benim kizimda çok hareketli sürekli hareketlerini hissediyorum çok dakik olduğunu söylüyor doktorum bende bacak ağrısı yok ama bel ve mide bulantısı çok
eCeCik kfulya1905 @Deletedmom15257 Bende 20+5 teyim bebeğimde erkek ama hiç ağrım yok ya neden acaba 🤔 hamileliğim genel olarak çok rahattı zaten hiç midem falanda bulanmadı ağrımda olmadı hiç anlamadım ben 🤷🏼♀️
FatmaNurzehra kfulya1905 benimde belim cok agriyo dinlene dinlene yapiyorum cqnim islerimi oglusumda artik kimrasmaya basladi cok guzel bi duygu bu 😊
SrpCiveKl Deletedmom15257 ay canım benim de kaşık ağrım var ve bizim oğlan karnıma bir yerini dayıyor orası sert oluyor
Ilahe kfulya1905 Uzan bacaklarinin altina yastik koy yuksek olsun onda kan akiwi hizlanir canim iyi gelicek sana ))
kfulya1905 eCeCik bünyeden bünyeye değişiyor kuzum 23+5 olduk bizde. Bir bakmışsın bu haftalarda başlar senin de ya da hiç olmaz. Nasip 🤗🤗
Betus93 eCeCik bunu heryerde deme. Nazar deger. İnsan iyi birseyini neden derki 🤔 ben desem nazardan kurtulamiyorum. Valla hayranim kotu durumlar icinde iyi seyler soyleyenlere🙄
eCeCik kfulya1905 evet haklısın umarım hiçbir hamilede olmaz 🙏🏻 Seviniyorum böyle olunca ama temizlik falan yapınca biraz belim yanıyo bi yarım saat dinlenince geçiyor tabi