NurBanu95 Merhaba 11. Hafta yapılmaya başlanan testler özelde mi yapılmalı devlet hastanesinde mi? Normal de özel hastaneye gidiyorum fiyatlar hakkında bir bilgim yok bilen anneler testleri ve ortalama fiyatları söyleyebilir miiiii
mlkkk NurBanu95 hastaneye ve şehire göre değişir canım ben 130tlye yaptırmıştım bi kan alınıyor iki hormona bakılıyor bi de doktor ultrasonla ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıyor
Elifff25 NurBanu95 Pazartesi gittim ben 3boyutlu detaylıya hemde ikili taramaya 1000 tl verdik cinsiyetide öğrendik🥰
Muratnannesi NurBanu95 ha devlet ha özel hiçbir fark yok. Kan alınıyor dr ölçümü bilgisayar ortamına giriliyor.şimdiye kadar yapılan doğumların istatiki bilgisi sonuç olarak veriliyor.
Lulemom Ben kliniğe gidiyorum. Ultrason için doktor ayrı ücret almıyo zaten ölçüm yaparken. Klinik olduğu için laboratuvara gittim. Orda kan alındı. 160₺ vermiştim
NurBanu95 metehaninannesiii teşekkür ederimm peki ayrıntılı ultrason için bir bilginiz var mı bana çok uçuk rakamlar söylendi de 🤭🤭
Lulemom NurBanu95 normal kontrolüm 10 dk falan sürüyor. İkili de 15 dk sürdü. Biraz hareketliydi. Sabit durmasını beklerken oyalandık. Yoksa 2 dklık bi işlem. Boyunu ölçer gibi ensesini burnunu ölçüyo.