Htckrdmn Merhaba kızlar 2 hafta sonra seker yüklemesi yaptrcam , can Hastanesi’nde yaptıran varmı fiyatı neydi farklı hastanelerin fiyatlarında merak ediyorum yazarsanz sevinirim
eylulsilam_35 Ben can hastanesine gidiyorum doktorum şeker yüklemesi yaptırmadı gerek yok dedi yanlış hatırlamıyorsam 230 TL galiba
eylulsilam_35 Htckrdmn o zaman şiddetle tavsiye ederim sadık sözdinler kahraman bir doktor enerjisi o kadar yüksekki anlatamam arkadaş gibi
Htckrdmn hm35 hm35 evet saglikocaginda 50 mlg yükleme yapılıyor dedi ebe ama 75 ml mi yoksa 50 ml mi yükleme yaptrmak gerek ne yapsam çok kararsız kaldm açıkçası 🙄
hm35 Htckrdmn doktorunuz söylüyor aslında kaçlık yapılması gerektiğini ona göre sağlık ocağı da yapıyor. ben 50lik yaptırdım aynı gün başka birisi 100lük yaptırıyordu. ailenizde şeker hastası yoksa ve sizin şekeriniz de hep normal seyretmişse genelde 50lik yapılıyor
Htckrdmn eylulsilam_35 ay içimi rahatlattiniz ya bu ay ona gitme fikrim vardı sizden bunu duyunca çok mutlu oldum açıkçası 🙏😀 siz kaçıncı haftadasiniz
eylulsilam_35 Htckrdmn 29+6 2,5 hafta önden gidiyoruz nasipse 57 gün kalmış oluyor benden selamlarımı iletiniz 🥰
Tugcegkn Merhaba ☺️ Ben geçtiğimiz c.tesi yaptırdım asm de dr kontrolümle birlikte 550 tl fatura çıktı. 75 gram dekstroz ifadesi vardı şişede. 330 ml kutu da bir içecek verildi elmalı gazoz gibiydi
eylulsilam_35 Htckrdmn GÜLİSTAN sabır derseniz daha fazl ilgili olur kendisi Ben doğumdan çok korkuyorum panik atak var bende beni o kadar çok motive etti ki anlatamam 7/24 telefona cevap veriyor şikayetlerinizi hastaneye gitmeden çözüyor memnun kalacağınıza çok eminim Torbalı ve dokuz Eylül’de görev yapmış muhteşem bir doktor ben tüm tanıdıklarım orada hemen hemen 🥰rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini insallah canım
Htckrdmn eylulsilam_35 iletirim mutlaka sizin tavsiyeniz üzerine gittimi 😀 bende doğumdan çok korkuyorum sezaryan yapmak istiyorum doktor buna karşı çıkacak diye çok korkuyorum aslnda umarm böyle şeyler yasamam ya 😊
eylulsilam_35 Htckrdmn benim ilk doğumum sezaryen olduğu için üzerine 17 yıl geçti o yüzden normal doğum yapabilirsin dedi am riskli biraz o yüzden sezeryan yapacak beni normal doğum yapman çok sağlıklı senin için sen kendini sadık beye bırak o seni o kadar çok rahatlatacak ki anlatamam gittiğinden söylediklerimde daha fazlasını göreceksin bana haber vermeyi unutma sağlıkla kal 🥰
Htckrdmn hm35 vallaha benim annede de babada da var şeker doktorun söylediğine göre ozmn nasıl yapılıyorsa o şekilde yaptraym