Selinn773 Anneler 15+3 teyiz karnımda kramplar ve ağrılar var hiç yaşamamıştım doktorum büyüme ağrısı olduğunu söyledi bunu yaşayan var mı ? Kanama falan yok ama endişeliyim açıkçası
Serpilbb Selinn773 bende 16 haftalığım 3 gün aralıksız kas ağrısı çektim karnımda 2 hafta öne şimdide ara ara sancı oluyor hatta yatarken falan ani dönüş yaptığımda bağırtıyor beni 😄😄
mlkkk Selinn773 doğuma kadar ara ara yine olacaktır bebek büyüdükçe kasık ağrısı kramplara ek karında gerilme ağrısı filan da olabilir doğurmadan rahatlamayacağız 😅
Selinn773 mlkkk Ağrı çekmek hiç önemli değil bir sorun olmasın yeter ki büyüsün de onun ağrısı olsun 😌 teşekkür ederim yorumunuz için 🙏🏻
Hamileadayibiranne Banada oldu canım elim yüreğimde zaten en başından beri kötü bir gebelik geçmişim var 😔 bebişimiz büyüyor o yüzdenmiş Allah’a şükür🤲 kaplumbağa gibi yavaş yavaş hareket ediyorum biraz iyi geliyor sanki 🌸 15+6 olduk
Selinn773 Hamileadayibiranne Ben de yavaş yavaş oturup kalkıyorum yoksa kramplar giriyor zaten. Ben de endişelenmiştim normal bir durum olması rahatlattı teşekkür ederim sağlıklıca kucağına alırsın inşallah canım 🙏🏻😌
Hamileadayibiranne Selinn773 amin canım inşallah tüm hamileler sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza 🤲💜