Mrzy28-c Kızlar göğüs uclarım fena şekilde dokununca agrıyır arada migdem bulanıyor kuruntu yapıyorum diyorum ama düşükte de böyle olmustu bnim adetim 35 te oluyor ama duan 37 bazen 39 da bulabiliyor biraz rahim filmi çekindiğim için bu sıralar karstı nasıl hesaplayabilirim bunu Google’dan yazınca 40 gün üstünü kabul etmiyor 3 aylık döngü hesaplamak istiyorum sizce belirti olabilir mi
Sevenikikalp Mrzy28-c bende göğüs ucu ağrısı olmuştu dokunamayordum sonra gebe oldugumu öğrenmiştim , herşey gönlünüzce olsun inşallah gebesinizdir🙏🏻
Miskokulum35 Mrzy28-c Allahım tez zamanda sanada nasip etsin inşallah canım. Yanlış olmasın belki kişiden kişiye değişir ama benim aşırı uçları kaşıntı yapmıştı. Ağrımda vardı ama tam adet günlerimdi normalde ben umursamamıştım. 1 hafta sonra hamile oldugumu öğrendim
derindemir Mrzy28-c benimde normalde göğüslerim şişer acırdı ama hamile kaldığım ay göğüs ucuma duşta su deyse canım gidiyordu.inşşş hamilesinizdir🤲🏻
minikmucizemmmmmm Mrzy28-c göğüs ucu ağrısı bende de var ya inanır mısın banyo yaparken gelen su bile sızlatıyor bazen🤷🏼♀️ 19u adet günüm. Geçen ay dört gün erken olmuştum. Bekliyorum günümü hayırlısı olsun inşallah. Hiç hamilelik yaşamadım ne nedir hiç bilemiyorum
Mucizem31 Herşey gönlünce olsun canım 🤲🏻 Ama benim adet olacağım zaman hep göğüslerin acırdı hassasiyet olurdu, tersine hamile kaldım hiç bir kere bile göğüs ağrısı falan olmadı hiç. Kişiden kişiye değişir. Aslında kan versen hemen öğrenmiş olursun
Mrzy28-c Mucizem31 anladım cnm evet ilk çocuğumda bende senin gibi oldum aslında hiç bi şekilde belirti olmadı ama düşğk yaptığım da 2 .gebelik midir onla alakası var mı bilmiyorm ama her yerim bi anda şişmişti ağırlar felan hemen kendini belli etmişti 1 sene geçti rahim filmi çekildik temiz eşimde de sorun yok Allah nasip ederse inşallah hepimizin gönlüne göre versin rabbim
Mucizem31 Mrzy28-c doğrudur canım işte kişiden kişiye değiştiği gibi hamilelikten hamileliğe de değişiyor demek ki benim ilk pek bilmiyorum da yaşadığımı söyledim. Ama tek belirtim yerleşme kanaması lekesi oldu ondan hemen sonra kan vermiştim. Canım kafana takma bende tüp bebekle hamile kaldım madem bi sıkıntı yok benimde öyleydi herşey temiz ama olmuyordu. Bal tüp bebek denedim çok şükür tuttu. İmkanın varsa hiç olsun diye bekleme tüp bebeğe git. Hiç bişey yoksa tutar Allah’ın izniyle
Mrzy28-c Miskokulum35 ayyy inşallah cnm hayırlısı olsun evet farklı bir acı var inşallah adet değildir ya yoksa yine dr yolu ve yıpratıcı
Mrzy28-c minikmucizemmmmmm canım bende de aynısı var baya agrıyorlar ama anlamadım valla benim de adetlerim saçma sapan oldu 35 te olacaksam geçti 39 ise 2 gün var beklemekten yoruldum
minikmucizemmmmmm Mrzy28-c hayırlısı olsun inşallah hakkınızda❤️ Dün akşamdan beri de şiddetli sırt ağrım başladı sanki göğüslerim aşağı doğru çekiyo acaba bunlar belirtimidir yarın adet günüm bakalım hayırlısı olsun 🥰
minikmucizemmmmmm Mrzy28-c bende olmadım yarın günüm☺️ Sabahtan yapmayı düşünüyorum merak ediyorum olumlu veya olumsuz🙇🏼♀️ Yapsam belli olur mu acaba yarın çünkü ben hiç testte yapmadım 🤭
Mrzy28-c minikmucizemmmmmm belli olur cnm akşam bile yapsan belli olur benim 2. İçin uğraşıyorum düşüklerimde bakıyordum çok test alıyordum sürekli internetten 60 lı hergün yapıyordum :) döllenmeden 13 14 gün sonra pozitif vermişti bende
minikmucizemmmmmm Mrzy28-c ne güzel Allah bağışlasın inşallah kardeşide olur☺️ Ben 9 aylık evliyim ama çikolata kisti var ya kafama takılıyor bazen inşallah olur bu ay hayırlısını nasip etsin rabbim
Dilara0638 Mrzy28-c rahim filmini yenimi çektirdiniz ? Bizim 1 buçuk yıldır çocuğumuz olmuyordu geçen ay rahim filmi (hsg) çektirdim bu ay hamile olduğumu öğrendim belki sizde filmin etkisi ile hamile kalmış olabilirsiniz çünkü bu film gebelik için birçok olumlu fayda sağlıyor
Mrzy28-c Dilara0638 ayyy inşallah cnm evet çektirdim 3. Ayım benim 2 ay çok düzensiz oldu adetlerim olmadı inşallah 3. Ayda güzel bir mucize olur kızlar dua edin bizlere hamilşler sizin dualarınız kabul olur inşallah 🙏