Pandam75 Kızlaaar. 19. Haftamdayım. Bu haftaya kadar tatlı aşermemiştim ama 2 haftadır deli gibi tatlı aşeriyprum. Şuan dolapta abartmıyorum 4 farklı çeşit tatlı var gidip gelip yiyorum. Varmı başlarda değilde ortalarda benim gibi böyle aşeren?🥳
Asyaayaz1 Pandam75 cnm bende 16 17 haftalarda deli gibi yedim ve bu yüzden suyum fazla çıkmıştı doktorum kızmıştı 3 hafta diyet tatlıyı kestim şuan 20 haftalığım düzeldi çok şükür o yüzden dikkat et sende🌸❤️
derinsart Pandam75 benmde o haftlarda başlmıştı ilk aşermem turşuydu sora çok tiksindim ondan.. sorasida heeeeep tatlı çekti canım hala da öyle 🤭😃kızım olcak benimde insallah
Asyaayaz1 Pandam75 benm düştüğüm Hataya düşme canın çok istediği zaman bitter çikolata ye eğer yine tatlı yemek istersen iki çatal ye tamamdır 👼
kadriye25 Pandam75 bende de o tatlı yeme isteği var ama şeker i tetikliyor dikkat et. Yeşil ekşi elma ile ceviz ye insanın tatlı isteğini alıyor yani ben öyle çözüm buldum en azından sağlıklı da
Asyaayaz1 Naciyeylmz erken doğum riski ve annede şeker problemi oluyormuş cnm ama şeker karbonhidrat azaltınca düzeliyor şükür