Destinaa Kızlar şu an 18+0 ım detaylı ultrason için 21+1 i düşündüm zamanı nasıl sizler ne zaman girdiniz hafta için bebek iyice incelebilir mi o yüzden endişeleniyorum zamanına tam Karar veremedim
Mom053 Destinaa bende bugün 16. Haftamdhım muayeneye gittim detaylı muayene için 20. Haftada gel dedi
Dilayyykk Destinaa Ben dün yaptırdım 21+1 randevu aldığımda gideceğim yer 21. haftanın uygun olduğunu söylemişti.
miniskiz2021 Bende yarın gidicem tam 20 haftalık oluyoruz doktorum yarın çağırdı acaba erken mi bilemedim
Gamzissss Destinaa Doktorum 18 ve 22. Hafta içinde olduğunu söylemişti en uygun zaman dilimi de 20. Haftada yapılması demişti daha bugün gittim kontrole bende 18+3 günlük hamileyim canım☺️
Busra34ybg Destinaa 45 dkya yakın sürdü evet canım net gördü ama bebeğim dönmüyordu biraz uğraştı doktor tok karnına tatlı biseyler yiyerek gir içeri bebek hareketli olunca daha kolay oluyor
mlkkk Destinaa 20hafta için erken dedi doktorum 21içşn çağırdı ben tam 22de gittim daha iyi oluyor bir hafta bir haftadır bebiş biraz daha büyümüş oluyor
Destinaa Dry35 evet 5.ayda Tugba__- oh sizinkisi bitmiş ne güzel 😊yüzünü falan görebildiniz mi çok heyecan verici