Sedaatmaca Kızlar 29 haftalık hamileyim kontrole bir hafta var aranızda bebişi günde iki üç kez hıçkırık tutan ve 2-3 dk süren bunu da doktoruna danışan varmı sorun olacak bişey mi normal bişey mi bebişin bukadar çok hıçkırması
isimsizbiranne Sedaatmaca normal normal baharatlı seyler yiyosan o daha cok yapar hıckırmasının bı zararı yok bıldıgım kadarıyla
Asya_2402 Sedaatmaca 29 haftalık hamileyim ben de ve oğluşum birkaç haftadır günde 2-3 kez hıçkırıyor ama sormadım ben.Araştırdığım kadarı ile normal ve bebek için faydalı bir durum çünkü.
Sedaatmaca Bsmlh oh iyi bu gün sordun yani doktoruna bazı yerler de kordonda sıkıntı varsa da olur yazıuodu da merak ettim doktora danışan varmı die
Bsmlh Sedaatmaca yok canım bızzat bugun drdaydım sordum gülümsedi hatta 31 H bızde ama ben diyetteyım baharatım yok yinede hıçkırıyor ritmik🥰
Bsmlh Sedaatmaca inşallah canım 🤲🤲 hepsı sorunsuz sağlıkla zamanında gelsin ben hatta şey sordum kafası kaburgamın orda makat geliş dedım taş gibi oluyor karnım korktum yanı bekledı çok baktı yok dedı bu yerı daraldı büyüyor artık bu o korkulan kasılma degıl dedı
Sedaatmaca Bsmlh benimde sanki rahmim bi tarafta toplanıyo gibi oluyo tuhaf şeyler yaşıyoruz valla sorunsuz sıkıntısız bütün anneler kavuşsun bebişlerine
Miumiu Sedaatmaca Canım ben 23. Haftadayım aynı dediğiniz gibi geçen gün oldu bana çok ritmik pıtpıtpıt böyle hatta ben de a aa ne kadar seri tekmeliyor dedim ama hıçkırık mı oluyor acaba bu? Haftama göre erken diye hiç aklıma gelmedi🤷🏼♀️😂
Miumiu Sedaatmaca Hıı o zaman hıçkırık çok teşekkür ederim genelde hıçkırık 27. Haftadan sonra başlar diyenler olmuştu ondan hiç düşünmedim o ihtimali🐣
Nurmine Sedaatmaca hamile ilken benim bebeğim de çok sık hıçkırırdı. Doğdu yine günde bir kaç kez devam etti hıçkırığı ve beslendikten sonra kusuyordu.Doktora göründük reflü çıktı.