Alynadha1 Ya göğüsüm sızlıyor ya kalbim bi türlü anlamıyorum çok korkuyorum panik atağım da var sizce ne yapmalıyım hastaneye de gitmeye korkuyorum
Dilan9280 Alynadha1 canım benim de ilk zamanlar öyleydi hatta hamile olduğumu ben bilmiyordum eşimin kolu değerdi yanlışlıkla agrı yaprdı okadar kötü bi öğrendim hamileyim ve bu yüzden agrı yapıyormuş göğüslerim oyuzden normaldir yani agrı olması 😇
2yavruuannesi Alynadha1 emziriyorsanız üşütüyorsunuzdur dıkkat edin omzunuzu sırtınızı sıcak tutun hep. Bende emzırıken göğüste sıkşma batma yasadım gttm doktora kalbın cok iyi degrlern güzel emzrdgın ıcın üşütyorsun dedı.
begumserdar93 Hamileysen göğüs sızıları çok normal tabi canım 🥰 panik atağını dinleme sakin ol benimde çok açıyor göğüslerim ama hiç kalbim mi diye düşünmüyorum 💋💋💋😍💕
Alynadha1 begumserdar93 🥰🥰🥰rahatlattın kuzum çok korkuyorum hamile olduğumu duyduğumdan beri sızlıyor bir de emziriyorum kızımı ama korku işte
begumserdar93 Alynadha1 sen sakin kalmaya çalış panik atağın zorluğunu biliyorum ama kendini dinleme sürekli kafana birşey takıldığı anda birşeylerle uğraş sen sağlıklı bir insansın çok şükür 🙏💋💕😍