bsrabozkurt Merhabalar Ankara da yaşıyorum ama memlekete dönüş kararı aldık, manisa turgutlu ve salihli çevresinde önereceğiniz doktor hastane var mıdır yardımcı olur musunuz 😊
vuslat_ekimde bsrabozkurt salihlide okan arslan var kliniği var oraya gidiyorum memnunum onun dışında öZel hastanelerdede doktorlar var iyi olduğunu duyduğum manisa ve turgutluyu bilmiyorum
Ayse-45 bsrabozkurt 3 aylık hamleyim kliniğine gidiyorum cihazları son teknoloji çok iyi muayene ücreti 200₺ ama kontrollerden para almıyor
Fat-45fat bsrabozkurt Salihli can hastanesi Çağlan Ertuğrul’a gidiyorum ben cok memnunum ve Alaşehir ilcesinde Çağlan beyi bilmeyen yok hep Güzel yorum alıyorum .
bsrabozkurt Sinem_469 muayene ücreti nedir doğum ücreti ile ilgili bilgi verdi mi peki size 😊 bir de doğumu odak tıpta mı yapıyor yoksa başka bir hastanede mi
Ayse_ayhan12 Medigüneş’e gidebilirsin canım oranın doktorları çok iyiymiş duyduğum kadarıyla benim arkadaşım salihlide o hastaneye gidiyor
Sinem_469 bsrabozkurt muayene 100 TL doğumu isteğe bağlı ege umutta ya da İzmir çınarlı hastanesinde yapıyor ege umutta su an 3500 çınarlı 4250 sanirim renkli ultrasonu var detaylı inceliyor telefonla ulaşabilirsiniz istediğiniz zamna
vuslat_ekimde bsrabozkurt muayene ücreti 200 tl aylık doğumu bilmiyorum daha 9+4 yim okan bey medigüneşteydi önceden klinik açtı baya hastası var medigüneşte ilker bey ve canda çağlan bey duydum hiç gitmedim ama okan beyden ben çok memnunum iyi ki gitmişim herşeyi açıklıyor çok ilgili
vuslat_ekimde bsrabozkurt anladım orda iyi bi doktor varsa daha iyi olur sizin için ordada tek bir tane özel hastane var seçenek yok fazla ssnırım