Eecnr Huzurmelegim_28 bende ikili tarama testi yaptiırmadim ddoktor randevumuz var istersen dortlu tarama bakabiliriz dedi çok kararsz kaldim ikisinin arasinda ne fark var biliyormusunuz.?
-ilk-gebelik archmom şimdi hatırladım hamileyim diye sağlık ocağına gittiğimde bakmıslardı hemogram vs tamam canım cok sağol biran başka bir şey sandım
babycool Sidal hakkimizda hayirlisi insallah cok zor bir süreç gerçekten icimi karartmayavagim olumlu haberleri duydukça umutlaniyorum sonuc geldiginde yazarim insallah ❤
Sidal babycool kesinlikle ben kendimi yedim bitirdim sonunda dedim niye o kadar kötü düşündüm bebeğimi üzdüm sizde iyi düşünün
birgullerylmzz HappyMom 15 haftadayım 16 da doktorum 3 taramaya bakalım dedi ona gidicem sizce gereklimi ?
FatmanurAyz Ikılı tarama harıc bsy yapmadı galıba bana doktorum cnku hıc bır bılgı vermıyor benımde ılk hamılelıgım bsy bılmıyorum ztn ılgısız alakasız ya
Hamileadayibiranne Ben sadece ikili test yaptırdım sonucu iyi çıktı doktorum daha test yapmadı 16 haftalığız🌸
Cemrece Harikaa Doktorun ne oneriyorsa onu dinle bisey yok zararli olan 50 gr glikoz iciyosun ne var bunda Allah korusun sen de veya bebekte gizli seker olma durumu var onlemini almis olursun sonuca gore
Berfininannesi Zelsonr Zelsonr Aslında ben köyde oturuyorum hastane 1 saat uzaklıkta her ay kontrole gidiyorum şuan 26 haftalık hamileyim 3 gün önce gittiğimde şeker yükleme testi için yarın gel dediler ve uzak olduğu için gidemiyorum sürekli cagırdıklarında kendimize ait araba olsa giderim ama maalesef 🤷♀️
Dilekcnkn Eecnr bende yaptırmadım sadece detaylı ve şeker yüklemesi onu yaptırıcam doktorum aldırma gibi bir durum yoksa yapmana gerek yok dedi ama 3′lü 4′lü henüz oralara gelmedik ☺️
Zelsonr Berfininannesi Anladım canım benimde çevremde hiçbir test yaptırmayan çok kişi var sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim 🤲
Meleekdincc miniskiz2021 bende 20 haftalığım pazartesi günü detaylı ya giricem en erken 19 haftada yapılıyor zaten 20 21. Haftalarda öneriliyor genellikle