eylusko kızlar 13 haftalık gebeyim. sabah kalktığımda değilde öğleden sonra yemek yedikçe ve su içtikçe ( bol su tüketiyorum ) karnım çok geriliyor şişiyor derim yırtılacak gbi oluyor. ne yapmalıyım?
Esincil eylusko benimde öyle oluyordu ve hala akşamları öyle oluyor dinlen sorun olmuyor için rahat olsun gazdan dolayıda öyle oluyor ama yinede doktoruna söyledi için rahat etsin benim hala aynı akşamları 🤗
Zey00 eylusko bende aynı durumdayım. Hep hamilelerin göbeklerinden korkardım çok gergin patlıcak gibi duruyo diye şimdi benim başıma geldi 😀 bende burda bekliyim bari😀
eebru- eylusko sanki cocuk icime sığmıyomuş gibi hissediyorum 17 haftamdayım taş gibi karınla geziyorum 😂
eylusko Esincil peki karnimizin gerginliğini azaltmak için yağ felan mi sürmeliyiz acaba yoksa sadeece dinlenmek mi gerekir
-mercimekveannesi eylusko her akşam yatmadan önce göbeğinize ve göğüslerinize hakiki zeytinyağı sürün hem yumuşatır rahatlatır hemde ileriki zamanda oluşan çatlakları engeller 🥰
Esincil eylusko zaman içinde geçiyor canım karnın sertleştiğinde yorma kendini krem deriyi nemlendirir ve yırtılma olmaz belki sür🤗