Eliftkgz 34+3 son 39 günümüz ne ara bitti ne cabul geldi doğum düşündükçe hem korkuyor he. Heyecanlanıyorum 💃🙈😌
Dyguklc Brn_mom inalah 12 si ile 16 si arasinda dedi doktorumuz 2 hafta sonra net gununu belirlicez sezaryen olcagi icin. Cok heycanliyimmmmmm
Mplt Bizimde son 23 gün gösteriyor ama bu sancılarla 10-15 güne doğurur gibiyim. Her gece sancı oluyor. Hareketli baya oğlum erken gelmek istiyor sanırım. Mart annesi olacağız galiba
Yaman02 aannepandaa benim de 40 günüm var ayni şekilde bebeğim iri ve uzun sizinki kac kilo acaba benimki 3 kilo olmuş
aannepandaa Yaman02 benım 35.haftada 2850 idi dr iri dedi. Bence değil gibi ama . 🤷 Çok kilolu bebek istemiyorum. Şuan 36.hafta olduk. Haftaya cuma kontrolümüz var bakalım..
Yaman02 aannepandaa aynen bencede normal o haftada o kilo . Bana kilosu neredeyse 1 ay önden gidiyor dedi sağlıkla gelirler insallah
Kucukkedi Son 26, tabi bebiş ne zaman gelmek isterse o zaman gelicek. Hala çalışıorm dogum iznim salı başlıycak, ondan önce gelmese bari 😅🙈
Hayalizlerim Kucukkedi canım konuyla alakasız olacak ama diğer tarafa yazınca siliyorlar, Migros’ta sleepy ıslak mendil indirimde demiştin ben internetten bulamadım rica etsem fotoğrafını atarmısın eşime aldırayım ☺️
Mplt Edatekin Nst salı günü girdim ama sancı bir iki kez 60-70 çıktı. Normalde 20-30 arasıydı hep doktor normal demişti bunlar. Ama benim gece oluyor yattığımda belim ağrıyor ve karın bölgemde sancı oluşuyor. Ama sabah ayağa kalktığımda dolaştığımda daha iyi oluyorum nedense🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Karacam DMLBRK son 19 bnde ilk ve bende aynıyım nedense korku başlamadı umarım son andada aynı oluruz👍🏻😅
0znur Ly020818 sebebini soylemediler ama 1 haftadır böyle en son yatış verdiler. Eskisine göre daha iyi ama hala düşmüş değil. Daha kötüye giderse doğum, iyiye giderse taburcu olursun dedi
neslihanuz- umudum321 benimde 10 temmuzdu doktor son olarak 17 nisan tarihini vermişti . Sizin doktorunuz neden geç bir tarih vermiş .
0znur Ly020818 bir sürü sebebi var taşikardinin dediler. Daha da yukselirse anneye bebeğe zararı olabilir. O yuzden takipte tutuyoruz seni dedi