Alparslan_mom Kızlar sezeryan doğumda doğuma girerken kıyafet olarak ne giyiliyor? Sadece çamaşır mı kalıyor? Birde ne götürdünüz yanınızda hastaneden çıkarken vs nasıl olacak bilgili annişler bilgilerini paylaşabilir mi ♥️
mom99 Alparslan_mom hiç bişey giyilmiyor komple soyunuyorsun arkan açıkta arkadan bağlamalı önlük giydiriryorlar tekerlekli sandalyeye oturdular beni üstüme tekrar çarşaf ortuler rica ettik tesettürlü olduğum için çıplak kalıyorsun yani
ilgin22 Alparslan_mom sadece size verilen ameliyathane önlüğü giyiliyor başka hiç bir şey yok çamaşır vs yasak. Alyansımı bile çıkarttırdılar. Yanınıza mutlaka depent alın. Pedler işe yaramaz asla çünkü rahat bol bir terlik alın çünkü hastaneye girdiğiniz ayakkabılarla çıkmak mümkün değil ayaklarınız balon gibi şişecek. Ben gecelikle çok rahat etmiştim pijama koydum ama kullanmadım hiç. Çıkarkende normal hamile taytımla normal bir tişörtle çıkmıştım
mom99 Alparslan_mom hastaneden çıkarken de normal eşofman tarzi giyiyosun karnını çok sığmayacak şekilde herşeyş giyebilirsiniz kendi arabanızsa pijamayla bile çıkabilirsiniz ben pijamanın üstüne pardesümü giydim oyle çıktım
ecembugra53 Alparslan_mom canım hiç bişeu kalmıyor beni sedye ye aldılar önlük giydim üzerime örtü attılar
Sulbiye ilgin22 canm 75 kiloyla doğuma giricem depent L aldım olurmu acaba kilom fazla olsada kalçam falan çok büyük değil hala m beden iç çamaşırı giyiyorum sıkmıyor
Zynp63 Alparslan_mom hiç bir şey kalmıyor arkadan çıt çıt lı elbise giyiliyor beni sedyeye uzattılar üzerime battaniye örtüler bşrde saç bonesi küpe yüzük ne varsa çıkardılar merhaba ben sonrasında pijams takımı aldım 8 saat sonra giydirdiler ayağa kaldırdıklarında
Zynp63 Alparslan_mom cann zaten uyuşturuyor seni bende soba da vardı ama yinede titriyordum hem streste hem soguktan
Alparslan_mom Sibelrx evet yanına mutlaka yelek patik vs al diyenler oldu ben neyse de bebişim üşümesin ya onu düşündüm hemen yıkayıp çıkarıyolarmı bebişi
Sibelrx Alparslan_mom al sen yinede cunku battaniyeleri cok ince battaniyeni bile goturebilirsin yani 🙂
Tugcekkkkk Alparslan_mom canım ameliyattan sonra gecelik giydim boydan olanlardan. Ama sana tavsiyem kesinlikle geceliği koyu renk olsun yani siyah lacivert gibi. Çünkü kanama fazla oluyor sezaryende.en az üç takım götür en gerekir yoksa. İnşallah sağlıcakla atlatırsınız 🙏
Tugcekkkkk Alparslan_mom ir de ben ağustosta doğurdum ve günlerce dondum kalın patik ve hırka giydim muhtemelen kan kaybından cok üşüme olacak sende de. Üzerine kalın seyler al
ilgin22 Sulbiye en büyük bedenle rahat edersiniz m çok sıkar genelde büyük beden alınıyor rahat olmak için