Hayris35- Emzirme sütyeni kendi giydiğimiz beden mi almalıyız yoksa 1 beden büyük mü? Ben 90 ım mesela 95 mi alayım, kaplı/kapsız nasıl olmalı?
Aloneanqel Hayris35- canım ben 85 bedendim doğurmadan önce. Şimdi 95 beden anca oluyor. Emzirme sütyenimi 95 almıştım satıcı kız , doğumdan sonra şişer göğüslerin anca olur demişti aynen de öyle oldu.
Ebruusimsekk Hayris35- ben 75 destekli südyen kullanıyorum 37.haftadayım göğüslerim büyümedi doğumdan şişer dediler 80 aldım emzirme sütyenini ama kaplı aldım çünkü göğüslerim küçük
Aloneanqel Hayris35- evet süt dolunca kocaman oluyorlar canım 🤷🏻♀️ 80 beden bile olurdu bana , şuan kendime inanamıyorum 😂 bebeğimin kafasından çok çok fazla büyükler 😂
Haticehasan7 Şuan 95 beden giyiyorum çok fazla şişti yani benim göğüslerim henüz 2 aylık hamileyim 🥺🤦🏼♀️
Hayris35- Haticehasan7 yani ben aslında şuan 1 beden büyüdüm 27 haftada, ama lohusa iken 1 beden daha artar mıyım acaba bilemedim ☹️
Aloneanqel Minikasya ben de bu sebeple 1 tane almıştım 😁 aslında dolgusuz, penye sütyenler de çok iyi iş görüyor onlardan da alacağım.