Selcansahin33 Kızlar merhaba İnternette dolaşırken rus takvimi cinsiyet hesaplamaya denk geldim bizim cinsiyetimiz henüz belli değil kız dedi cinsiyeti belli olup deneyebilecekler var mı acaba ne kadar tutturucak merak ettim 😅😅
DDT Selcansahin33 Benimki tutmuştu. Çin ve Rus takviminden tuttu. Bi takvim daha vardı onda tutmamıştı adını hayırlamıyorum. Ama denk gelmiştir diye düşünüyorum, öylesine yapmıştım pek de insndığımdan değil açıkçası 😂
-mercimekveannesi Selcansahin33 çin takvimine göre kız rus takvimine göre de erkek daha gerçeği bilmiyorum 😂
Dilya94 Selcansahin33 benim kizimda tutmuşdu hem çin takvimi hem rus takvimi bakalım bunda tutacak mi inşallah tutar 🙏🏻
gullcannn Selcansahin33 Hem çin hem de rus takviminde erkek çıkmıştı. Doğru çıktı şimdi 25+5 haftalığız. Ama raslanti diye düşünüyorum tamamen tabiki.
Mrymgn gullcannn sağ olasın canım benim hepimizin evladı sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallah 🙏
Silasila Selcansahin33 Canım hiç inanma öyle şeylere bizde yaptık çin takvimi rus takvimi hepsinde erkek çıktı sonuç kız 😂
gullcannn Selcansahin33 Hayırlısı olur inşallah canım. Bunlara göre güvenme tabi rastlantı bunlar bende de tuttu şans 😊
Princessmom Selcansahin33 kızımda. Rus takvimi erkek çin takvimi kız dedi. Kızım oldu. Şimdide hamileym tekrar bakalım doğru çıkacakmı bekliyorum 😊