Sudeekalay 7 haftalık hamileyim tam midem de değil ama karnımın üst tarafında üşüme ile yanma arası tuhaf birşey var ve bulantı yapıyor aşırı sinir bozucu benimle aynı durumu yaşayanlar var mı ? Varsa nasıl bir çare buldunuz 😭
Aloneanqel Sudeekalay ben vardım canım. Gastrol mu ne bir mide şurubu vermişti ama bir kere bile içmemiştim. Zamanla geçiyor merak etme 😊
Mavi87 Sudeekalay ah o 1. trimester 🤢 süründürdü resmen. Herkes geçecek dedi ama kimseye inanmadım. Tam 15.haftamda geçti. Cidden geçiyormuş. 20+4üz bu dönemler baya iyi canım. Sen sabret. Doktorun mide bulantı ilacı yazsın prilam dr. Mide yanması ve gazına rennie duo kullanmıştım rahatlamıştım. Doğal hiçbirşey iyi gelmemişti bana 😔
Aloneanqel Sudeekalay üzülme hayatım. İnan ki o günleri bile özledim. İki büklüm geziyordum 🤦🏻♀️ Ama hamilelik ne güzelmiş ya çok özledim 🤷🏻♀️
Sudeekalay Mavi87 pazartesi muayeneye gidince söyleyeceğim gerçekten çok can sıkıcı olmaya başladı çalışan biri olmasam dert etmem ama düzgünce birşey yiyemiyorum su içmeye korkuyorum ne yapacağımı bilemedim artık