ilkcan64 Ylnzkus12 canım bence doğru sonuç vermesi için bekle acele etme 5 4 gün kala bile doğru sonuç vermeyebilir o yüzden diyorum
Meridaily 7 gün varken yaptım negatifti, Şimdi 4 gün var ama moral sıfır.😔 Bence ya gününü beklemelisin, ya da bir iki gün önce yap testi derim.
Ayse_ayhan12 Meridaily canım umudunu kaybetme bende aynı şekilde kan verdim çıkmamıştı ama bu gün 4 gün kala hamile olduğumu öğrendim bence bi daha dene 😍
nuzunismail Ylnzkus12 canım erken gebelik testine 6 gün önce sonuç verir diyor. Benim de 10 gün kaldı adetime yapmak için bekliyorum :) Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için
Ayse_ayhan12 Benim adetime 4 gün vardı bu gün yaptım çok silik hayalet çizgi çıktı bence bekle canım biraz daha 🤗
Ayse_ayhan12 Üstelik iki gün önce kan vermiştim hiç bişey çıkmadı bu gün bi cesaret test yaptım silik çizgiyi görünce koşa koşa kan vermeye gittim ve pozitif darısı sana inşallah 😍
Meridaily Ayse_ayhan12 yaa gerçekten mii😍 tebrik ederiiim, çok sevindim ay darısı bana inşallah kuzum😍 ben de adet günümde tekrar yapayım o zaman 😊 umutlandım bak şimdi 🌼