HilalYlmz Hahahh12 ben hamile kalmadan önce de gidiyordum hala devam ediyorum gitmeye bi sıkıntı olur mu ki? 10.haftadayım🙄
Elif5361 Hahahh12 19. Haftalık hamileyim biraz zorlansamda ben yapıyorum ağdayı hiç bırakmadım senelerdir
Catmom Hahahh12 lazer e gitmiştim baya azalmıştı benim. Şimdi 30. Haftadayım eldiven ile alıyorum. Ağda da yapmış biri olarak daha kolay geliyor açıkçası. Ve azdı iyice azaldı eldiven ile
Candice07 Hahahh12 en son 28. Haftamda kendim agda yapabildim (üst bacagıma) , ama pertim cıktıydı valla. Bir de 35 de genital bölgeme jilet yaptım ama sadece üst kısmına.
Hahahh12 Ben de ağdadan yanayım hep agda yaptım bu zamana kadar 😊 bi sorun olmaz o halde karnım büyüyene kadar devam sonrada kuaföre artık kapalım 😊
Elf_ogz Hahahh12 35+4 olduk daha bugün aldım ağdayla. Ama resmen can çekiştim muhtemelen son alışımdı zaten doğuma kadar bir defa daha alırım. Ancak onuda kuaföre giderim muhtemelen 😄😄
Buse2a Hahahh12 29. Haftadaym kendim yaptım ama çok zorlanarak çıktığı zaman kuaförüme devam etmeyi düşünüyorum doğuma kadar
Ozge2805 ebozbey ağdaya git canım zaten lazere gidince kıl kökleri yandığı için sıkıntı olmuyor agda besleyemiyor kökünü bende lazeriliydim hamile kalınca bıraktım çok az kaldı fakat jiletle ertesi güne çıkıyor geçen hafta ağda yaptırdım daha tık yok
Catmom ebozbey ben lazeri 6 sene önce yaptırmıştım ve hamilelikten önce yeniden çıkmıştı zaten 2. Paketi almıştım ama işte yarıda kaldı
ysfali06 Hahahh12 en son 34 ya da 35de yaptım ağda. Şmdi de 37+2yim 3 gün snra tekrar yapmayı düşünüyorum muayene öncesi. Bakalım başarabilecek miyim 😅😅😅