ozlmcnky Arkadaşlar Merhaba hamileliğimin 34. Haftasındayım. Medicana da doğum yapıcam inşallah. Doktorum Işık bey. Bu hastanede doğum yapanlar tecrübelerini paylaşabilir mi. Özellikle ebeler nasıl, tavsiye edeceğiniz bir ebe var mı vs 🙏
Momcans ozlmcnky evet bilgisi olanlar lutfen yazsin ben de yeni oraya gectim cunku doktorum oraya transfer oldu . Bir de doğum zamaninda ziyaretci kabulu ve eş aliyolarmi doğuma acaba bilgisi olan yazarsa cok seviniriz 😇🙏
Seda8308 ozlmcnky 36 haftalık olduk. 2 nisanda ışık hocada sezaryan olucam nasipse. Bende merak ediyordum son zamanlarda medicanada doğum yapan özellikle sezaryan nasıl oluyor pandemi dönemi
ozlmcnky Scarlettinannesi ışık bey için normal doğum 9500 sezaryen 10000 dediler epidural vs durumuna göre 1000 1500 lira ekleniyor sanırım. Ama doktordan doktora değişiyordur
ozlmcnky Momcans doğumda eşinin yanında bir kadın istiyoruz sadece demişti ışık bey daha fazla kişi istemiyorlar sanırım. Haftaya kontrolüm var bakalım sorucam yeniden
mrvtkrl ozlmcnky benim doktorum dışardan gelicek ya evet bize de normale girebilir sezeryan doğuma giremez dedi de çok üzüldük corona testiyle almaları gerekiyor diğer hastaneler alıyor çoğunlukla
mrvtkrl Scarlettinannesi normal doğum ve genel anestezili sezeryan 10.200 tl ye anlaştık epidurale +1500 spinale +700 tl fark sizin nasıl
mrvtkrl Momcans bana yasak almıyoruz dediler ziyaretçi hatta refakatçi eşim ve annemi istedim olmaz bir kişi dediler 🤷🏻♀️
Scarlettinannesi mrvtkrl genel anestezili sezaryen düşünüyoruz vaktimiz var haziranda doğum teşekkürler bilgi için 🌸
ozlmcnky Seda8308 sizinki zorunlu sezaryen mi. Bu forumda bazı kişiler ışık beyin sezaryene yönlendirdiği falan söylüyor, bana başından beri normal düşün dedi ama haftaya çatı muayenem var nası Bi yönlendirme yapıcak çok merak ediyorum gebelik şekerim de var üstelik
Seda8308 ozlmcnky Evet benim mecburi sezaryan üçüncü sezaryan olucağı için. Ama forumda normale yönlendirdiği bir arkadaşla konuşmuştuk yani bence sezaryan yanlısı değildir. Gidişat neyse ona göre karar verir ışık hoca. Çatı muayenenizden sonra size uygun doğum şekliniz konusunda yönlendirir☺️
Handelemece Seda8308 Öncelikle çok tebrik ederim sizi🥰 Ben de yarin Işık Bey’le sezaryene gireceğim, bir tavsiyeniz olur mu genel olarak☺️