3851 bus91 32 haftalik oldum gun gectikce agirlasiyorum malesef 10 mayis gibi gozukuyo dogum hakkimizda hayirlisi
Minikasya denizkizim İstekli olanlarda vardır ama benim ilki mecburiydi makat gelişi. Buda öyle. Hem ne fark eder doğum doğumdur😁 Normali yaşamadım ama sezeryan aşırı kolay
neslikay bus91 bizde 30+6 yız çok şükür şu Mart ı hayırlısyla atlatalım diye dua ediyorum 😊 bizde önümüzde ki hafta yıkama ütüleme işlerini halledicez 32. Haftada doğum için her türlü iyi kötü şeyler için hali hazırda bulunalım istedik 15-20 Mayıs arası doğum bakalım
SB_ bus91 sen ama çalışıyorsun hareket halindesin Ben uzun süredir çalışmıyorum bu yüzden evde otur otur iyice uyuştum bazen üstüme üstüme geliyor hersey annem maalesef başka şehirde yaşıyor yanımda arkadaş olacak kimse yok eşimi bekliyorum hep Yalnız başıma gözüm yemiyor dışarı çıkmaya
Jesca denizkizim bende aynı sizin gibiyim 30. Haftaya girmemle bel ağrılarım bacak kramplarım arttı.. Karnımda gün içinde çok sertleşiyor yatarken sürekli sağa sola dönmekten uyuyamıyorum
Buketkucuk bus91 bizde 32+2 haftalığız minik kızımla. Ben normal doğum olsun istiyorum o yüzden doğum tarihi net belli değil. Fakat şuan ultrasonda 6 Mayıs olarak görünüyor bakalım🥳🙏🏼
Minnosannem12 Hemsiremom cinsiyetiniz nedir benimki kız sağlıkla gelsinler kız çocukları erken doğuyor diyorlar ama bakalim nasip 😊
Mymom_61 bus91 valla bebeğim de öyle ya hiç annesini üzmüyor ne ağrı ne sizi şükür sadece kasıklarım ağrıyor o da normal doğuma hazırlanıyor vücut. 32 haftaligiz insllah böyle devam eder 🙏
Gigy bus91 biz de 32 haftalığız ,izini bekliyorum ,odasını yerleştirme ve hastane çantası kaldı 🤩doğum kısmına daha odaklanamadim acaip tirsiyorum 🤭🤭🤭
SutlacimiYedimmiBen Minerva26 ayni durumu yasiyoruz bnde insllh doner diye dua ediyorum doktorda daha zaman var dedi gunumuz bile ayni seninle kac kilo bebegin? bnmki cok kilolu olmaz basida buyuk olmucak normal kolay olur ama insllh basasagi doner.
Minerva26 SutlacimiYedimmiBen benim bebeğim benim gibi minyonmuş en son cuma günü gittiğimde 1600 gramdı. Umarım dönerler ama karnım dar olduğu için dönmeyebilir dedi doktorum. Ben yine de bekliyorum bir umut.
Mihriiiii [silindi] evet bence de bir sorarim tekrar ama sanırım şeyden dolayı dedi tatil gunlerinde doğum ekibi geldiği zaman ayrica ücret ödeniyor sanırım ekibe o nedenle demiş olabilir🤭
ug_fa-3diplomalianne Bizde kızımla izmirden 30+4 üz bugün programa göre tahmini doğum tarihimiz 22 mayıs ama bakalım küçük hanım ne zaman gelecek 💕
Nhlady bus91 Bende bugun 30+3 oldum normal dusunuyoruz simdi inshAllah saglikla gelir bebeklerimiz Mayis’ta dogacak doktor dedi ama hangi gun dogar cok merak ediyorum