Nilasyamom Dua35 kızlar sanki ilk üç ay dönemdeyim gibi. Sürekli uyuyorum uzanıyorum. Hiç halim yok 🙄
Dua35 Taze_gebe anladım canım ama bu gelip geçici bir durum stres yapma sağlıkla kavuşuruz İnşaALLAH 🥰🌸
Taze_gebe Dua35 yok yapmamaya çalışıyorum 😇doktor işlerini halledeyim de artık yürüyüşe başlayım👩⚕️🚶♀️
Dua35 Ladybird25 yaa ne güzel maşaALLAH 🥰ben 12 haftadan beri yürüyordum canım ama 2 haftadır böbrek ağrım var ayağa bile zor kalkıyorum İnşaALLAH geçerse devam edicem yürümeye çok iyi geliyor bana
Deniz95 Dua35 24+3 olduk bizde. Benimde iki üç haftadır halsizliğim var ve kendimi ağırlaşmış hissediyorum şimdiden sabah kuş gibi hafifim ama akşama doğru şişiyorum. Kilo olacakta 7 kilo aldım malesef
Selino Deniz95 ay ben de ayniyim sadece 23+3 um 7 kilo aldim. Sabahtan ne yaptim yaptim aksama ayaklarim bileklerim agriyo resmen
SevMet Merhaba bende 24+5 im çalışıyorum yorgunluktan mı bilmiyorum kasık ağrım bazende bel ağrım oluyor sizlerdede oluyor mu normal mi acaba ? Bu arada ben 12 kilo aldım 😞 belki de ondandır ağırlaştım
Dua35 SevMet Benimde oluyor kasık ,bel ,böbrek sanırım sürecek Doğuma kadar İnşaALLAH sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize
snglysl Dua35 Bende iki gündür göğüs ağrısı yaşıyorum sebebini bilmiyorum kolum falan değdikçe canım acıyor 🤷♀️ Ben ufak tefek şeyler aldım önümüzdeki ay başlayacağız inşallah
Dua35 snglysl süt hormonları aktifleştikçe göğüs ağrı yapar demişti doktorum canım ,bende İnşaALLAH önümüzdeki ay başlıycam
snglysl Dua35 Valla hemde nasıl ağrı. Sabah doktoruma soracağım bende. Erkenden almamın bir anlamı yok diye düşündüm bende açıkcası. Görüp heves ettiklerimi alıyorum zaten ama. Listeye bakıyorum bakıyorum bitmiyor 😂 belki de çok irdelediğim için bilmiyorum 😂