Haticecakirr 12 haftalığız doktorumuz bir tahminde bulundu ama daha erken diğer aya tam belli olur dedi tahminleriniz var mı
aliyeozdemir422 Haticecakirr ay canım bende 12+4 deyiz şimdi bu haftada doktorlar tahminlerini söylüyormu bende çok merak ediyorum
Haticecakirr aliyeozdemir422 evet az önce benzetti ama yine de almayın daha eşyalarını dedi diğer aya kesinleşir dedi
Haticecakirr Sermec27 @ESHB ecembugra53 Meltem_aras @aliyeozdemir422 @Sadelimakarna @Ciciannem27 @Gulsen4224 kızlar teşekkür ederim doktorum kıza çok benziyor demişti ama biriniz hariç hepiniz erkeğe benzettiniz hayırlı evlat olsun da bir ay daha bekleyelim bakalım 🌸
aliyeozdemir422 Sadelimakarna bende yarın gidicem hastaneye çok merak ediyorum bide ikiz bekliyorum 17 yaşındayım duygularım çok karışık 🥰
Bahar678 aliyeozdemir422 merhaba canım bende senin gibi ikizlerimi bekliyorum 12+3 deyim bende biri kız biri erkek dedi ama benzetti pazartesi kesin belli olur dedi tebrik ederim sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Haticecakirr aliyeozdemir422 ayy bi kız bi erkek olsun isterdim ikizlerim olsaydı sağlıklı olsun da tabi 😍
aliyeozdemir422 Ciciannem27 ya banada tahmin yaparmısınız içinizden doğanı tam belli deil ama 8 9 haftalıkken var ultrason fotoğrafı
prensannesi1661 seda_00 erkek gibi sanki 😁❤️ hayırlısı olsun kuzum ben pek anlamam da içime doğanı söyledim :)