Esranaurakk Ayyy kızlar ilk hamilelik olunca mı bilmiyorum ama her konuda pimpirikliyim yarın da ikili testim var 😢
ozlemak42 Esranaurakk ikili test de normal ultrasondan hiç bir farki yok farklı hiç bir islem uygulamiyorlar sadece bebegin detayli herseyine bakiyorlar down sendromu riskine falan iste icini ferah tut inşallah sonuclarinda çok iyi çıkar 🤲
metehaninannesiii Esranaurakk hiç korkma canım ultrasonla ense kalınlığını bakılıyor belki doktorun cinsiyet tahmini de yapabilir hastaneye gidince çikolata ye hareketlensin birde kan veriyorsun o kadar 2 3 gün sonra çıkıyor sonuc
Morvy Esranaurakk maalesef bu tedirginlikler geçmiyor bende ikili teste girerken çok gergindim hatta sonuç çıkana kadar dokuz doğurdum şimdide detaylı ultrason için çok tedirginim😑
Esranaurakk metehaninannesiii en ufak bir ihtimal bile beni çok kötü hissettirecek bu yüzden yaptırmakta istememiştim aslında ama içim içimi yedi meraklanacağıma yaptırim dedim bakalım herşey allahtan 🙏
ozlemak42 Esranaurakk doktor bakarken aklına gelen herşeyi sorabilirsin çünkü bazisi sormadan söylemiyor sonrada sorsaydin diyor
Esranaurakk Morvy annelik uykusuzlukları başladı şimdiden desenize 🥺 kafaya birşey taktığım anda uykusuzluk başlıyor bende 😒 sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah 🌸