arslnbsmrv Bebeğinizin gelişimi kilosu nasıl tecrübeli anneler 🤗 Bizim 1680 gram dendi az mı acaba neler yemeliyim bundan sonra onun gelişimi için nasıl beslenmeliyim konuşalım 🐣
paradiseeeeee arslnbsmrv bende 30 haftadayım ama gitmedim daha doktora doktor normal diyosa normaldir zaten son haftalar alıyormuş kilo alır daha da
paradiseeeeee arslnbsmrv bende ay sonu gidicem anca 32 hafta oluyor bakalım bizimki ne kadar olmuş olur
kucuktosbik27 arslnbsmrv 29+5 te dün kontrole gittim ultrasonda 1 hafta önde görünüyor kilosu 1526 gr dı
arslnbsmrv BTSG04 teşekkür ederim 🤗 insan merak ediyor tabi doktor iyi normal dedi ama insanın aklı kalıyor bide ilk gebelik tedirginlik oluyor insanda
BirMuallime arslnbsmrv benim 30. Hafta değil ama kilosu 30 haftayla uyumluymuş 1550 Gr sizin gayet iyi bence
arslnbsmrv Çok şükür dediğiniz gibi bu aylardan sonra kilosu artıyor diyolar zaten hepimizin bebeği sağlıkla dünyaya gelsin inşallah 🙏
058elf arslnbsmrv burda hepimiz doktorlardan tecrübeli değiliz yalnız 😏 ine sinmezse başka doktora git o da iyi desin öyle belki rahatlar içiniz 🙄
BTSG04 arslnbsmrv anlıyorum sizi ama burda yazılanlarla kıyaslama yapmayın tavsiyem 🌸 Benim kızım 30+1 1337g çıktı yani ona bakılırsa benim bebeğim küçük diye dert edinebilirim ama benim için kilo önemli değil sağlıklı olsun doğunca zaten alacak inşallah ☺️
arslnbsmrv 058elf teşekkür ederim tabiki doktorumuza güveniyoruz konuşalım sohbet edelim bilgilenelim istedim 🤰
arslnbsmrv BTSG04 sağlıklı olsunlar yeter ki tabi kilo alınır verilir sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏